Jocuri cu Vin

Jocul cu vinurile este o experienta informala si savuroasa, un altfel de concept de entertainment motivational pentru echipe.  Competitie, hohote de ras si premii, adica formula perfecta pentru a aborda relaxat vinurile.

Poate echipa ta sa guste diferenta dintre vinul rosu si alb, tanar sau matur? “Cred ca glumesti..” ai putea spune. Chiar asa! Degustarea in pahare complet negre, speciale pentru degustarea in orb iti vor oferi o noua perspectiva senzoriala. Vin Chestionar, Detecteaza Aroma, Ghiceste Vinul, Imprieteneste Vinul cu Farfuria sunt probe absolut savuroase menite sa dezvolte competitivitatea naturala si sa intensifice interactiunea dintre membrii. Jocurile sunt potrivite si pentru incepatori sau necunoscatori in ale vinului, iar fiecare proba va aduce echipelor puncte. Evident, alaturi de puncte vor fi inevitabile hohote de ras.

Echipa cu cel mai mare punctaj castiga marele premiu. Inca nu esti motivat?

wine games-probe

Ghiceste Vinul – degustare in orb : prima proba trece echipa printr-o furtuna de gust.Vom servi vinurile in pahare negre speciale ce nu tradeaza nici macar culoarea licorii. Echipa trebuie sa lucreze impreuna la un prim challenge ce le va cere cateva raspunsuri. Se acorda puncte.

Detecteaza Aroma: piele, cirese, lamaie, unt, prune uscate, iarba proaspat taiata.. Miroase adanc din licoare si arome, dezbate si detecteaza ce arome sunt in vin. Se acorda puncte.

• Imprieteneste Mancarea cu Vinul: ti-e foame dupa atata sorbit? Vom servi feluri de mancare speciale si vinuri. Echipele trebuie sa potriveasca mancarea cu vinul. Sau invers?! O proba subiectiva, dar incercati sa-i ghiciti gandurile chef-ului.

* Jocurile cu vin sunt potrivite pentru grupuri de 10 pana la 40 de persoane. Durata: intre 1h30minute si 2 ore. Jocurile pot fi implementate in orice locatie, in functie de necesitatile echipei. 

  Solicita o oferta personalizata

Spune-ne despre evenimentul tau

Daca planuiesti un Team Cooking sau un eveniment delicios pentru care crezi ca putem colabora, acest formular ne va da o idee generala despre nevoile tale. Astfel, iti vom trimite o propunere personalizata, adaptata echipei tale.

Daca esti flexibil privind data de desfasurare a evenimentului, selecteaza o perioada preferata.

* Unele activitati/ateliere sunt potrivite pentru un numar limitat de participanti, de aceea, atunci cand conturam propunerea noastra, vom tine in primul rand cont de dimensiunea echipei tale, apoi de preferintele specifice.

Please wait...
   Vezi imagini

Urmatoarele cursuri

Voucher cadou

Magazinul nostru

Testimoniale clienti

O experienta de neuitat…atat pentru mine, cat si pentru echipa mea cu siguranta! Sunteti o echipa minunata, Daniel este un om extraordinar si un bucatar excelent…Ne-a aratat tuturor cat de relaxant si distractiv poate fi GATITUL daca faci tot...

Roxana Gross | Business Unit Manager
Laboratoire BIODERMA Romania SRL

"Multumesc pentru colaborare si pentru reusita acestui eveniment, am cerut feed back ‘on the spot’ si toti au fost foarte multumiti de organizare. Ne-a placut atat calitatea ingredientelor, retetele alese, rabdarea si indrumarea plina de tact...

Carmen Oprea | Department Manager -HR Administration Bucharest
OMV Petrom S.A.

"In ciuda faptului ca v-am solicitat ajutorul pe ultima suta de metri si am avut si cerinte speciale ati reusit intradevar sa puneti la punct fiecare detaliu. Daniel a fost impresionant de bine organizat, si a reusit cu zambetul pe buze si umor sa...

Roxana Axini | Organizational Development Specialist
ING Asigurari de Viata

"Activitaţile ne-au stimulat spiritul de echipa si au evidentiat abilitati de care poate nu eram constienti. Voi sunteti minunati, ne-am inteles perfect si totul a decurs asa cum am sperat. Cu siguranta o sa repetam experienta! Echipa IT...


GDF SUEZ Energy Romania

"Unbelievable what some more or less unexperienced cooks can do! Thank you, Daniel, for your incredible patience with us and for your love for cooking, which shows in every piece of advice you’ve given us! You are very talented and have such a ...

Simona Mihail
Boehringer Ingelheim RCV GmbH & Co KG Viena – Sucursala Bucuresti

Read More Testimonials »

Aboneaza-te la newsletter!

Vrei sa fii la curent cu tot ce este nou in Société Gourmet? Inregistreaza-te mai jos pentru a primi vesti de la noi!
×