Sunt 9 ani de cand punem in practica si dezvoltam conceptul de ‘ Team Cooking’ pentru echipe din Romania si internationale, ambasade sau grupuri de prieteni. Am observat din experienta cu fiecare grup ca un eveniment culinar de echipa este cu mult mai eficient si produce rezultate de mai lunga durata decat orice alte activitati traditionale pentru echipe. 

Experienta unui eveniment/atelier Team Cooking este reteta ideala in proportiile: cat se poate de informala, foarte distractiva, destul de educativa si cel mai probabil pe placul tuturor.

Team Cooking la Société Gormet este o experienta a detaliilor: meniu (personalizam meniurile in functie de specificul echipei), ingrediente (folosim ingrediente locale, produse si mirodenii de cea mai buna calitate), Chef talentat (ospitalitate sincera, pasiunea pentru a preda tehnici/trucuri si de a povesti despre retete si ingrediente speciale), locatie si atmosfera (casa SG este design-ish, cu suflet, cu gradina, cu mult lemn de stejar vechi, intima si primitoare, rezervata in exclusivitate pentru evenimentul vostru.

 

  • Petreceri ale companiei
  • Evenimente speciale
  • Client rewards
  • Sesiuni de team-building
  • Petreceri aniversare
  • Reuniuni
Solicita un eveniment

Formate

HANDS-ON COOKING

Experienta originala Société Gourmet pentru grupuri de pana la 30 de persoane, da ocazia participantilor sa gateasca alaturi de colegi sau prieteni un meniu sezonal, sub indrumarea Chef-ului si a ajutoarelor noastre.

Un eveniment Team – Cooking tipic incepe cu un welcome la noi acasa, un pahar de vin * si canapés **, prezentarea Chef-ului si a meniului, urmata de partea interactiva de gatit (2/3 ore); in final, meniul pregatit va fi servit la masa frumos aranjata de gazde. Sorturile SG va sunt asigurate pe durata experientei.

Meniu cu 3 Feluri – 3 ore (ZIUA)

Ora de inceput: de la 10:00

Tarife:

  • 3.500 RON tarif fix (pana la 11 persoane)
  • 300 RON per persoana (12 la 19 persoane)
  • 275 RON per persoana (20 la 25 persoane)
  • 250 RON per persoana (26 la 30 persoane)

*Vinuri + bere/alte bauturi disponibile la vanzare, **welcome-snacks extra, pachete de bauturi disponibile. Durata de sedere poate fi prelungita si dupa incheierea experientei (3 ore), costul fiind de 350 RON/ora suplimentara.

 

 

Meniu cu 3 Feluri – 4 ore (SEARA)

Ora de inceput: de la 18:00

Tarife:

  • 3.800 RON tarif fix (pana la 11 persoane)
  • 330 RON per persoana (12 la 19 persoane)
  • 305 RON per persoana (20 la 25 persoane)
  • 285 RON per persoana (26 la 30 persoane)

*Vinuri + bere/alte bauturi disponibile la vanzare, **welcome-snacks extra, pachete de bauturi disponibile. Durata de sedere poate fi prelungita si dupa incheierea experientei (4 ore), costul fiind de 350 RON/ora suplimentara.

 

 

 

COOKING & WINE TASTING

Doua activitati care se completeaza perfect: gatitul si degustarea de vinuri, ambele ateliere interactive. La atelierul de degustare de vinuri veti descoperi 3 vinuri excelente romanesti, invatand despre soi, tipicitate, terroir si alte detalii spumoase (sau spumante?).

Un eveniment tipic de Cooking & Wine incepe cu un welcome la noi acasa, dupa care echipa va fi impartita in doua grupuri: unul va incepe sa gateasca, pe cand celalalt va participa la atelierul de vinuri (potrivite in avans in functie de meniul ales). Dupa 1h30minute, grupurile se schimba, trecand prin acelasi activitati. In final, participantii servesc impreuna cele pregatite la atelierul cooking, iar vinurile * de la degustare pot fi comandate in continuare pe parcursul serii. 

Meniu cu 3 Feluri + Degustare 3 Vinuri – 4 ore (ZIUA sau SEARA) 

Ora de inceput: Ziua: de la ora 10:00-13:00 / Seara: de la ora 18:00

Tarife: 

  • 460 RON per persoana (12 la 19 persoane)
  • 410 RON per persoana (20 la 25 persoane)
  • 385 RON per persoana (26 la 30 persoane)

* Vinuri + bere/alte bauturi disponibile la vanzare, welcome-snacks extra, pachete de bauturi disponibile. Costul pentru fiecare ora suplimentara (dupa cele 4 ore): 350 RON/ora.

 

VINURI SI  BAUTURI

Bar-ul Société Gourmet ofera o selectie de vinuri si bauturi dintre cele mai bune. Bauturile racoritoare pot fi pre-achizitionate sub forma de pachet, sau comandate a la carte si adaugate facturii finale. Puteti sa va aduceti propriul vin, pentru o taxa de dop 25 LEI/sticla. Taxa de dop se aplica doar vinului. Oaspetii nu pot aduce propriile bauturi spirtoase. Serviciile unui sommelier sunt disponibile la cerere.

REZERVARE SI PLATA

Preturile afisate nu includ T.V.A. (19% T.V.A se aplica serviciilor, iar 9% T.V.A se aplica produselor alimentare non-alcoolice).

Avans: o rezervare pentru un eveniment corporate sau privat este confirmata numai dupa achitarea unui avans nerambursabil in valoare de 50% din totalul seviciilor selectate. 

Plata finala: clientii vor primi factura finala (rest de plata) imediat dupa eveniment, iar plata acesteia are ca termen 48 de ore. 

Pentru si mai multe informatii si recomandari personalizate, ne puteti scrie la info@societegourmet.ro

Testimoniale Clienti

I would like to say a big thank you to Raluca and Daniel for this wonderful event. It exceeded all my expectations.
When we arrived, the first thing everyone said was ´wow´. The venue had such a nice atmosphere, the interior, the music, the welcoming staff…we felt comfortably and relaxed right away. The whole evening was animated very well, we had always something to do but we never felt pressure that we have to do anything. The food was excellent, the taste, the presentation, everything.It was not the evening itself, but the overall preparation was very flexible, customer focused and effortless.
I highly recommend Societe Gourmet and hope that very soon we can return for another great event.
Gergely Domokos, Direct Customer Enablement – Management of Change, Hewlett-Packard
Dupa ce i-am cunoscut pe Raluca si Daniel, am stiu ca sarbatorirea Craciunului va fi cu totul speciala. Si uite asa, intr-o seara magica, ne-am adunat 25 de persoane in casa Societe Gourmet, intampinati de o atmosfera extrem de primitoare, cu o foarte buna organizare din partea gazdelor, cu un puternic sentiment de „acasa”. Fiind primul eveniment care iesea din tiparul cinei clasice de Craciun, am intrat in joc, unii dintre noi mai timizi, altii curiosi, si ne-am lasat purtati in povestile lui Daniel, povesti frumos mirositoare si extrem de gustoase, ce starneau exclamatii de uimire la fiecare pas, pentru ce gustam, pentru ce facea Daniel dar mai ales pentru ce reuseam noi sa facem sub indrumarea sa! A fost o seara aplaudata de toti, chiar si de cei care nu s-au aratat neaparat interesati de gatit, tocmai pt ca evenimentul te scoate din cotidian. Daniel are capacitatea de a starni chiar si cel mai retras participant care reuseste intr-un final sa faca cele mai frumoase paste :))
Structura programului a facilitat apropierea participantilor, a deschis subiecte de discutie si de „degustare”, de competitie si de conexiune.

Chiar si acum, dupa o luna de la eveniment, se povesteste despre truda si avalansa de arome ale bomboanelor de ciocolata care au inchis seara exceptional!

Va multumesc pentru ca m-ati ajutat sa creez un eveniment de conectare si de deconectare in cel mai rafinat mod posibil! Sunteti minunati prin tot ceea ce faceti!

Cu drag

Andreea Baciu, HR Director, Porsche Inter Auto Romania
My colleagues and I enjoyed very much the cooking workshop. It was fun, relaxing and our meal turned out great! It was a good occasion for team building in an informal manner. Highly recommend it!
Patricia van der Kleij, Embassy of the Kingdom of the Netherlands
The team who cooks together, works better together!
This is what a team of managers from Microsoft Global Business Support discovered after a hard day of meetings, when we joined Daniel, Razvan and Raluca for an evening of gourmet cooking and wine tasting. The challenges this time were not about our key performance indicators, but different: why make linear grissini when you can make pretzels, what to do with a bottle of palinca when for dessert you only need a small cup, how to make your own ravioli after tasking 3 types of delicious Romanian wine and who moved the pancetta? We were so proud of our cooking and most of all of our team work, it was difficult to leave the event! So while the buses were waiting patiently, we stopped in front of the restaurant and continued talking, laughing, praising each other and having a great time! We brought that energy back in the office, so Thank You, Societe Gourmet, for helping us become a stronger team!
Alina Paraschiv, Microsoft Global Business Support
Echipa Finance a GSK va multumeste, tie si lui Daniel, pentru evenimentul organizat vineri seara. Noi am denumit aceasta sedinta de teambuilding: “Pralines Bosses”. A fost o ocazie unica pentru toti sa fim impreuna si sa incercam sa gatim minunatele bomboane. Atentia pe care voi ati indreptat-o catre noi a fost extraordinara si va multumim pentru rabdare, pentru atmosfera creata si mai ales pentru delicioasele cadouri. Sper sa avem sansa sa ne reintalnim.
Echipa GSK, GlaxoSmithKline
Draga Raluca,
Iti multumim tare mult pentru ajutorul acordat in organizarea evenimentului de saptamana trecuta. In ciuda faptului ca v-am solicitat ajutorul pe ultima suta de metri si am avut si cerinte speciale ati reusit intradevar sa puneti la punct fiecare detaliu. Daniel a fost impresionant de bine organizat, si a reusit cu zambetul pe buze si umor sa ghideze un grup asa mare si puternic. Atat pentru participanti cat si pentru noi au fost niste momente foarte frumoase petrecute impreuna. Va multumim mult pentru implicare si atmosfera pe care ati creat-o
Toate cele bune,
Roxana
Roxana Axini, ING Asigurari de Viata
O experienta de neuitat…atat pentru mine, cat si pentru echipa mea cu siguranta!
Cele cateva ore petrecute impreuna, gatind, razand, glumind, au fost indeajuns pentru incarcarea bateriilor pentru 2012.
Sunteti o echipa minunata, Daniel este un om extraordinar si un bucatar excelent…
Ne-a aratat tuturor cat de relaxant si distractiv poate fi GATITUL daca faci totul cu multa, multa pasiune si mai ales IMPREUNA!! Multumim!
Roxana Gross, Business Unit Manager, Laboratoire BIODERMA Romania SRL
Draga Raluca,
Multumesc pentru colaborare si pentru reusita acestui eveniment, am cerut feed back ‘on the spot’ si toti au fost foarte multumiti de organizare.
Ne-a placut atat calitatea ingredientelor, retetele alese, rabdarea si indrumarea plina de tact atat pentru Daniel cat si pentru Razvan. Profesionalismul , seriozitatea si dedicarea lor au impresionat toti participantii.
Iti multumesc pentru tot efortul tau si pentru tenacitatea de care ai dat dovada.
Astept cu interes calendarul de actiuni viitoare al vostru, poate putem sa mai gasim activitati comune.
Multumesc si pentru Rodica, pentru ca ne-ai fost alaturi foarte atenta si dedicata actiunii noastre gata sa acorzi permanent ajutorul.
Numai bine si sa ne revedem sper curand !
Carmen Oprea, HR Administration Bucharest, OMV Petrom S.A.
A fost o experienţa foarte placuta pentru fiecare, care ne-a apropiat, a deschis comunicarea si a ajutat la integrarea colegilor noi veniti in echipa. Activitaţile ne-au stimulat spiritul de echipa si au evidentiat abilitati de care poate nu eram constienti. Voi sunteti minunati, ne-am inteles perfect si totul a decurs asa cum am sperat. Cu siguranta o sa repetam experienta!
Echipa IT GDF SUEZ Energy Romania va multumeste!
Echipa IT GDF Suez, GDF Suez
Pentru noi a fost o experienta noua si foarte placuta. O sa vorbesc si in numele colegilor mei si o sa va spun MULTUMESC pentru cateva ore minunate in care am uitat de prezentari oficiale, sedinte, decizii de business, cateva ore in care am fost doar prieteni. Sunteti profesionisti si foarte carismatici ceea ce ne-a facut si pe noi deschisi catre minunatele si complicatele taine ale bucatariei.
Multumesc tare mult inca o data si abia astept sa ne revedem,
Ema
Ema-Cornelia Popescu, Hewlett-Packard
Buna Raluca,
Iti multumesc inca o data pentru seara de vineri. A fost o foarte buna ocazie pentru noi sa petrecem ceva timp impreuna in afara biroului, sa lucram in echipa intr-un mod nou si sa stam de vorba la un pahar de vin foarte bun.
Multumiri la fel de multe si lui Daniel, care pe langa ca ne-a invatat lucruri noi, a fost amuzant si mai ales rabdator cu noi.
Va dorim mult succes in continuare si sa ne revedem curand, la Team Cooking sau Wine Games!
Bogdan Tudoroiu, Oracle Romania
Unique, “sensorial” and interesting experience, delicious food and cool, calm and patient chef. The menu was extremely interesting, we liked that we learned some good tricks in the kitchen from this. Even though some of us had done this before, for them this was above expectations.
We had fun, we worked together and we enjoyed every step of the process (especially the part where we ate what we cooked…some of us were astonished that THAT dish came out of their hands).
We will definitely recommend the experience to others and for sure we will try it again.
Echipa Grafton Recruitment, Grafton Recruitment
We first came in contact with Raluca and Daniel in 2010 when all we knew was that we want something different from everything we have done so far. This “request” usually puzzles most, but to no surprise we found not one, but several proposals from them, all different and each promising a different but unitary culinary experience. They really went the extra mile and managed to set a milestone for what today we call a “team experience”. Our latest event with them involved an even bigger challenge. 140 people dressed for a cocktail party who were asked to prepare sweets and get their hands dirty…in chocolate. Again the dynamic duo managed to unite us in a delicious way!
I recommend “Societe Gourmet” for more than just “a cooking event”, I recommend them for what we felt every time we worked together, and for that “je ne sais qua” for which you always come back!
Tibi Borza, L'Oreal Romania
This is how it was for the AIMS & Dale Carnegie Training Teams at the Cooking Class with Societe Gourmet: Exquisite, Delicious, Fun & Tasty, Supercalifragilistic, Entertaining & Thrilling, Sweet, Very Professional, Inspiring, “Avec Panache”, Challenging, Unique Experience, Fresh & Fun, Engaging & Educative.
We highly recommend the experience with Societe Gourmet and also their team!”
Matei Stoicovici, Marketing Executive, AIMS & Dale Carnegie Teams
Evenimentul organizat impreuna cu Société Gourmet a reprezentat o alta modalitate de a stimula spiritul de echipa, intr-un domeniu cu care nu eram familiarizati, si anume bucataria gourmet.
A fost o seara cu experiente noi, cu ingrediente si arome rafinate si inedite, o seara in care fiecare dintre noi a contribuit prin efort propriu la succesul meniului final.
Impreuna cu Daniel si Razvan, am aflat cate ceva din tainele acestei bucatarii, dar si din secretele degustarii de vinuri.
Au fost momente speciale, care ne-au “deschis apetitul” pentru a experimenta si noi insine retete gastronomice de calitate.
Le multumim Ralucai, lui Razvan si Daniel pentru aceasta seara deosebita!
Recomandam acest eveniment tuturor celor care doresc sa iasa din tiparele clasice de motivare a personalului si dezvoltare a echipei.
Echipa BCR, BCR Banca pentru Locuinte
Multumim frumos pentru o seara extraordinara si pentru ca ne ati amintit ca suntem o echipa.
In tumultul vietii corporatiste e usor sa uiti ca iti place sa vii la munca pentru ca iti place gasca/echipa care te asteapta la munca, asa ca a fost un sentiment placut sa ne reamintiti ca la cat de diferiti suntem, pe atat de bine ne distram impreuna, si ca intradevar suntem o echipa, pentru ca avem pasiuni comune.
Multumim inca odata si va pupam drag!
Ottilia Boca, GPS- Global Procurement, Hewlett-Packard
New experience can be extremely pleasurable, or extremely irritating, or somewhere in between, and you never know until you try it out.
Our experience at Societe Gourmet was by far one of the best experience a team can have, a real pleasure.
It was like we were invited to a dinner by friends we never met and cooked the most amazing dishes we didn’t know we were capable of cooking.
I’m not going to stress out our team bonding through team work( you already know that) but on the fact that people can make amazing things when they are passionate and enthusiastic.. … no one is born a great cook, one learns by doing.

So, this is what you receive at Societe Gourmet. A lovely set up, the finest music and fresh amazing ingredients to use on your own canvas carefully curated by master Daniel Wendorf.
Big thanks to Raluca for offering us these unforgettable moments!

Teodora Mocanu, Honeywell International Services SRL
Dear Raluca&Daniel,
We had a great time attending the cooking class you kindly designed for our team. We appreciated a lot the delicious food, chill music, good wine and last but not least your professionalism. The event was loaded with positive energy, which immediately created a stronger link within the group.

Many thanks of behalf of the P&G Urlati lead team

Alex Bordea, Finance Manager, P&G Urlati
The cooking class with Daniel, organized with Raluca’s help, was really a great experience, or better said, a refined, tasty and tasteful experience. My congratulations and appreciation go to both of them. They’ve created a relaxed atmosphere and gradually but firmly introduced us into the secrets of gourmet cooking. The results were fantastic! The food was really delicious and very healthy and also looked very nice! Unbelievable what some more or less unexperienced cooks can do! 🙂 Thank you, Daniel, for your incredible patience with us and for your love for cooking, which shows in every piece of advice you’ve given us! You are very talented and have such a warm style of inspiring people to perform! I warmly recommend this cooking experience to everybody! Glückwunsch!
Simona Mihail, Boehringer Ingelheim RCV GmbH & Co KG Viena
Dear Daniel,
A couple of weeks ago i saw a movie with Ewan McGregor playing the role of a chef. One thing i remember about it was a line he mentioned- “Fish is my thing”, that i thought was brilliant. I never imagined i would meet someone with the passion to express “food is my thing” until i’ve attended your class. The level of commitment, the spark you’ve put into the meeting, your approach to the food that brings us together has transformed our casual team encounter into an unforgettable event. Thank you for that and thank you for having organized such a first class meeting for us. I hope we will get the chance to cook with you again in the near future. Till then i wish you tones of success and good luck in your Romanian endeavors and looking forward to hearing great things about your projects.
All the best,
Dina.
P.S: I hope you’ll be happy to hear that my colleagues have repeated the recipes we cooked at the course and the result was awesome from what i’ve been told :-)”
Dina Mucuta, Medtronic Romania
Experienta mea cu Societe Gourmet a fost diferita fata de tot ce mai incercasem pana atunci. Dincolo de procesul muncii in echipa, detaliile au facut tot: retetele, explicatiile, calmul si atentia bucatarului, satisfactia de la final, cand mananci la ce-ai muncit impreuna cu colegii…. recomand din toata inima Societe Gourmet oricarei echipe care vrea ceva cu bun gust.
Radu Stoita, Trainer, Heineken Romania

Vezi mai mult