Pentru Adulti

Urmatoarele cursuri

Totul despre carne – curs de gătit

De la cap la coadă, totul despre carne. Vei învăța:

  • tipuri de carne si temperaturi de gatit
  • taieturi      
  • tipuri de gatit: sous vide, BBQ, tartar, marinare, afumare
  • sosuri si marinate
  • garnituri
Include apă, ceai, cafea, rețete (email). *vinuri/bere/alte băuturi pot fi achitate la bar. Instructor curs: Chef Cristi Dăscăleanu - inspirat de multele sale călătorii profesionale și mai ales de importanți chefs alături de care a lucrat, de conceptul noii bucătării nordice pe care a experimentat-o în ultimii ani, s-a întors in țară pentru a-și crea propria identitate culinara. Împătimit al ideii de slow food, Cristi vă invită să îl însoțiți în această călătorie de a descoperi, redescoperi și promova o bucătărie bucolică contemporană. ** Durata: 3 ore.

Nov 17 / 11:00

Preturi

375RON/participant
150RON/invitat

Curs Charcuterie

Despre prepararea de produse crud uscate, despre porc, bacterii și nitriți. Înveti să prepari:

Pancetta, lomo embuchado, coppa, mousse de ficat, prosciutto, salamuri, pastramă de rață. Toate produsele pe care le-ai preparat vor fi păstrate de Cristi în condiții optime până când sunt gata uscate și le poți lua acasă (ce satisfacție!). 

Include apă, ceai, cafea, gustări, rețete (email). *vinuri/bere/alte băuturi pot fi achitate la bar. Instructor curs: Chef Cristi Dăscăleanu - inspirat de multele sale călătorii profesionale și mai ales de importanți chefs alături de care a lucrat, de conceptul noii bucătării nordice pe care a experimentat-o în ultimii ani, s-a întors in țară pentru a-și crea propria identitate culinara. Împătimit al ideii de slow food, Cristi vă invită să îl însoțiți în această călătorie de a descoperi, redescoperi și promova o bucătărie bucolică contemporană. ** Durata: 3 ore.

Dec 8 / 12:00

Preturi

375RON/participant

Homemade Christmas

Ne imaginăm masa de Crăciun și reacția alor tăi când o să le gătești așa: 

  • Iepure cu caise murate
  • Somon afumat 
  • Rață confiata / terina de rață
  • Sosuri și garnituri
Include apă, ceai, cafea, rețete (email). *vinuri/bere/alte băuturi pot fi achitate la bar. Instructor curs: Chef Cristi Dăscăleanu - inspirat de multele sale călătorii profesionale și mai ales de importanți chefs alături de care a lucrat, de conceptul noii bucătării nordice pe care a experimentat-o în ultimii ani, s-a întors in țară pentru a-și crea propria identitate culinara. Împătimit al ideii de slow food, Cristi vă invită să îl însoțiți în această călătorie de a descoperi, redescoperi și promova o bucătărie bucolică contemporană. ** Durata: 4 ore.

Dec 15 / 12:00

Preturi

375RON/participant
150RON/invitat

Cursuri anterioare

Beef class: Asia style

Mușchi, vrăbioară, coaste - la acest atelier învață de la guest chef Julius despre aceste tăieturi ale vitei și cum să le gătești ‘Asia style’. ! Atelier în limba engleză. Meniu de curs:

  • Thai Beef Salad
  • Asian Beef Quesadilla 
  • Fried Rice with Beef
  • Chinese-style braised short Ribs
Include apă, ceai, cafea, rețete (email). *vinuri/bere/alte băuturi pot fi achitate la bar. Instructor curs: Chef Julius Gutierrez - Julius Gutierrez vine din Filipine, este Chef teppanyaki specializat in bucatarie filipineza si bucatarie calda japoneza, rezident la Benihana Restaurant ** Durata: 3 ore.

Nov 9 / 18:30

Preturi

375RON/participant
150RON/invitat

Totul despre carne – curs de gătit

De la cap la coadă, totul despre carne. Vei învăța:

  • tipuri de carne si temperaturi de gatit
  • taieturi      
  • tipuri de gatit: sous vide, BBQ, tartar, marinare, afumare
  • sosuri si marinate
  • garnituri
Include apă, ceai, cafea, rețete (email). *vinuri/bere/alte băuturi pot fi achitate la bar. Instructor curs: Chef Cristi Dăscăleanu - inspirat de multele sale călătorii profesionale și mai ales de importanți chefs alături de care a lucrat, de conceptul noii bucătării nordice pe care a experimentat-o în ultimii ani, s-a întors in țară pentru a-și crea propria identitate culinara. Împătimit al ideii de slow food, Cristi vă invită să îl însoțiți în această călătorie de a descoperi, redescoperi și promova o bucătărie bucolică contemporană. ** Durata: 4 ore.

Oct 27 / 12:00

Preturi

375RON/participant
150RON/invitat

Totul despre pește – curs de gătit

De la cap la coadă, totul despre pește. Vei învața:

  • cum sa alegi peștele
  • filetat/dezosat
  • tipuri de gătit: sous vide, crispy skin, tartar, ceviche, gravalax, marinat, afumat
  •  sosuri pentru pește
  •  garnituri
Include apă, ceai, cafea, rețete (email). *vinuri/bere/alte băuturi pot fi achitate la bar. Instructor curs: Chef Cristi Dăscăleanu - inspirat de multele sale călătorii profesionale și mai ales de importanți chefs alături de care a lucrat, de conceptul noii bucătării nordice pe care a experimentat-o în ultimii ani, s-a întors in țară pentru a-și crea propria identitate culinara. Împătimit al ideii de slow food, Cristi vă invită să îl însoțiți în această călătorie de a descoperi, redescoperi și promova o bucătărie bucolică contemporană. ** Durata: 4 ore.

Oct 20 / 12:00

Preturi

350RON/participant
150RON/invitat

Autumn Brunch

Sărbătorim zilele recoltei cu un brunch tomnatic colorat aprins de gusturile vedetă ale sezonului. Ne jucăm cu dovleac: supă, hummus, pâine, cheesecake. Vor fi brânzeturi românesti, ochiuri cu ciuperci de pădure, vinete coapte (la noi în curte), zacuscă (évidemment), dar și cârnați artizanali (live la gratarul din curte) și pandișpan cu prune. Se bea must, se ascultă muzică și încurajăm (ca leac de melancolie) discuția cu colegul de masă. Duminică 7 octombrie de la 11:00-14:00. Vezi meniul.  

Include brunch meniu în stil bufet, băuturi, masă comună. Gătit de Chef rezident Sanaz Zahedfar alături de echipă, servit în casă, cu acces la terasă si grădina. Preț: 150 Lei/adulți. 75 Lei/copii până la 12 ani (selecteaza 'Invitat'). Copiii sub 6 ani: gratuit.

Oct 7 / 11:00

Preturi

150RON/participant
75RON/invitat

No meat?No problem. Curs vegetarian

Când rugați să gătească fără carne, nu știu de ce dar marea majoritate are reacția înțepenită “Dar ce o să mănânc?”. Apoi sunt ceilați care reacționează la polul opus: “ Super, am posibilitați infinite!”. Acest curs îți dă curajul, te învață să fii creativ și (dacă asta nu funcționează), te mai învață câteva rețete “pansament pentru suflet”, pline de aromele pământului si condimente perfect alese (și ce să vezi, meat-free).  

  • Hummus de Castane
  • Papadum (paine indiana) de Năut cu Avocado, Edamame și Ghimbir
  • Supă Thai cremoasă cu Cartofi dulci și Morcovi
  • Kebab de Fasole black-eye, dip de Iaurt cu Mentă
Include apă, ceai, cafea, rețete (email). *vinuri/bere/alte băuturi pot fi achitate la bar. Instructor curs: Chef rezident Sanaz Zahedfar - gătește de la 8 ani, însă înainte să devină bucătar profesionist a fost profesoară de Chimie in Teheran. Sanaz este un artist modern, un creator de experiență în farfurie, din 2017 bucătar rezident la Société Gourmet. ! Curs in limba engleza.

Oct 6 / 12:00

Preturi

295RON/participant
120RON/invitat

No meat?No problem. Curs vegetarian

Când rugați să gătească fără carne, nu știu de ce dar marea majoritate are reacția înțepenită “Dar ce o să mănânc?”. Apoi sunt ceilați care reacționează la polul opus: “ Super, am posibilitați infinite!”. Acest curs îți dă curajul, te învață să fii creativ și (dacă asta nu funcționează), te mai învață câteva rețete “pansament pentru suflet”, pline de aromele pământului si condimente perfect alese (și ce să vezi, meat-free).  Câteva dintre preparate le dezvaluim aici, altele două sunt surpriză:

  • Hummus de Castane
  • Papadum (pâine indiana) de Năut cu Avocado, Edamame și Ghimbir
  • Supă Thai cremoasă cu Cartofi dulci și Morcov
  • Kebab de Fasole black-eye, dip de Iaurt cu Mentă
Include apă, ceai, cafea, rețete (email). *vinuri/bere/alte băuturi pot fi achitate la bar. Instructor curs: Chef rezident Sanaz Zahedfar - gătește de la 8 ani, însă înainte să devină bucătar profesionist a fost profesoară de Chimie in Teheran. Sanaz este un artist modern, un creator de experiență în farfurie, din 2017 bucătar rezident la Société Gourmet. ! Curs in limba engleza.

Oct 5 / 18:00

Preturi

295RON/participant
120RON/invitat

Arata mai multe cursuri anterioare