Pentru petrecerea sau evenimentul tau, poti alege o singura experienta sau un mix de ateliere gourmet. Desfasurate in incantatoarea casa Société Gourmet si avand tot suportul gazdelor talentate, activitatile noastre iti ofera o experienta memorabila. 

Atelier Cooking (team-cooking)

Pregatiți împreună un meniu gourmet, ce va fi savurat de întreaga echipa la sfârșitul experiențelor gourmet. Totul este facut de la zero alături de Chef, de la paste din făina de grâu dur, pește afumat pe loc și până la desert. 

Gătim indoor sau în aer liber, folosim grătarul, afumătoarea și mirodenii din grădina proprie. Detalii

 

  • Șade bine singur sau în combinație cu: degustare de vinuri, atelier de cafea/ceai/cocktail/bere.

Degustare de Vin

Acest atelier de vinuri este completarea perfecta a unei reuniuni cu totul speciale. Un atelier plin de șarm, interactiv și educativ, construit ca un exercițiu distractiv pentru echipe.

Suntem creativi și putem adapta degustarea în funcție de componența echipei – descoperă vinuri excelente românești, degustare în orb sau vinuri românești vs. restul lumii.   

 

  • Se potriveste in combinatie cu: atelier de gatit

Atelier Ciocolaterie 

Temperează, amestecă, întinde, învelește, umple, decorează. Lucrăm cu ciocolată cuvertură din care sunt făcute adevaratele creații artizanale și garantăm răsfăț total. Fiecare participant va crea trufe, tablete, mendiants, prune și portocale înrobate. Creațiile vor fi împachetate în cutii frumoase cu etichete personalizabile. 

  • Șade bine singur sau în combinație cu: atelier ceai de specialitate, atelier cafea de specialitate

Atelier Mixologie & Cocktail

De la o croazieră în Caraibe cu ale sale romuri fine, la prepararea legendarelor cocktailuri și până la cocktailuri ‘craft’ contemporane. Un workshop distractiv și interactiv, un intro în arta mixologiei. 

Adaptăm conținutul atelierului și cocktailurile propuse în funcție de sezon și ocazie.  

  • Se potriveste in combinatie cu: atelier cooking, atelier ‘Fabrica de Ciocolata’
imagine degustare ceai

Atelier Ceai de Specialitate

Introducere în lumea ceaiurilor de specialitate, ce înseamnă un ceai de specialitate.  Cu focus pe degustare şi comparaţie, vom parcurge toate famiiile de ceai (alb, verde, galben, oolong, negru şi pu erh) şi vom dărâma mituri (e.g. ceaiul negru este amar, cel verde verzi este astringent, ceaiul negru are mai multă teină decât cel verde). Un atelier pentru toate gusturile. Gustări home-made incluse.

 

  • Disponibil doar in sezonul trufelor: octombrie-decembrie. 

Coffee & Other Stories

Un atelier pentru pasionații de cafea, dar și pentru cei ce încă nu au descoperit fascinația cafelei de specialitate. Cafeaua este unul dintre cele mai complexe produse de pe pământ cu peste 800 de substanțe în interiorul bobului.

Vom degusta varietați din diverse zone, vom înțelege arta de a extrage un espresso correct și principalele preparate pe bază de cafea și cafea cu lapte (Espresso, Cappuccino, Flat White, V60). 

 

  • Se potriveste in combinatie cu: atelier cooking

Atelier de Bere Artizanală

Introducere în lumea berii artizanale, cu o scurtă istorie a berii și familiarizarea cu materiile prime folosite în procesul de fabricație a berii. Include o sesiune de degustare pentru minim 4 beri diferite, o rețetă de home-brew si sfaturi utile. Beer snacks home-made sunt incluse.

 

  • Sade bine singur sau in combinatie cu atelier cooking

Vânătoare de Trufe

O experiență unică, o introducere în lumea trufelor și o vânătoare după diamantele negre ale pădurii.  Ne întoarcem la noi acasă pentru un curs de gătit sau cină cu trufe. Răsfaț, aventură, descoperire, toate atent organizate într-o excursie gourmet de o zi.

Vânătoarea are loc nu departe de București, iar transportul este asigurat.

  • Disponibil doar in sezonul trufelor: octombrie-decembrie. 

Te ajutam sa alegi

Daca iti plac mai multe ateliere si nu stii exact ce sa alegi pentru echipa ta, te ajutam noi.

Da-ne cateva detalii despre evenimentul tau si vom putea sa personalizam experienta multi-atelier in functie de preferintele tale si dimensiunea grupului.

Spune-ne daca trebuie sa ne incadram intr-un anumit interval de timp, sau orice alt detaliu pe care il consideri important.
Iti vom creiona propunerea noastra si vom include toate detaliile legate de ateliere, durata si pret.

Atentie, nu toate atelierele se potrivesc unele cu altele.

Solicita o oferta de pret