Casa și grădina Société Gourmet sunt un spațiu inedit, cu circuit închis, la care noi, proprietarii suntem în același timp gazde și ne îngrijim cu pasiune și multă experiență de evenimentul tău special. Locația se potriveste acelor ocazii de sărbătoare ce preferă un cadru atipic, fermecător și informal. Iar oamenii ce au grijă de evenimentul tău sunt pasionați, atenți si talentați.  

Nu suntem restaurant, însă în sufletul casei stă deschisă o bucătărie mare cât să încapă toți oaspeții; de aici pregătim doar pentru tine, cele mai gustoase mâncăruri potrivite pentru party. Grădina cu iarbă verde din spatele casei, este poate una dintre cele mai generoase curți din mijlocul Bucureștiului. Iar grătarul-furgonetă cu afumătoare știm sigur că aprinde petrecerea în orice sezon. 

Dincolo de cuvinte, te invităm la noi in vizită, acasă pe Marcel Iancu 9. 

 

Recomandari

  • Petrecere de botez frumos
  • Nunta altfel, mică și frumoasă
  • Petrecerea burlăcițelor / burlacilor cuminți
  • Aniversare in the Kitchen
  • Sweet 14 Party
  • Friends BBQ Party
  • Party with the Chef
SOLICITA O PETRECERE

 

TOT CE TREBUIE SA STII

Mâncare și Băuturi

Putem asigura catering in-house pentru evenimentul tău, fie că este vorba despre o mica reuniune între prieteni, un eveniment cu mulți invitați, bufet cald si rece sau live BBQ. Folosim ingredientele cele mai bune și gătim doar pentru evenimentul tău. Îti vom propune câteva variante de meniu cu pret fix (vei primi toate informatiile prin email).

Băuturile sunt disponibile sub forma de pachete open-bar, sau comandate de la barul casei (vei primi toate informatiile prin email).

Tarife

Costul unei petreceri la noi este compus din tariful fix de închiriere al spațiului  + meniu + pachet băuturi (opțional)/alte servicii suplimentare. Vei primi toate detaliile prin email.

Rezervarea și Plata

Avans: o rezervare pentru un eveniment privat sau corporate este confirmata numai după achitarea unui avans nerambursabil în valoare de 50% din totalul seviciilor selectate. Data solicitată nu va fi blocată în lipsa achitării avansului.

Plata finală: clientii vor primi factura finală (rest de plată) împreună cu consumația la bar (dacă este cazul) la finalul evenimentului, iar aceasta trebuie achitată pe loc cu card sau numerar. 

Pentru și mai multe informații și recomandări personalizate, ne puteți scrie la events@societegourmet.ro