Casa ta, cel mai bun restaurant! Serviciul de bucătar la tine acasă îți oferă o experiență culinară creată doar în funcție de preferințele tale. Indiferent de ocazie, acest serviciu face ca petrecerile ținute acasă să fie cu adevarat momente de bucurie lipsite de cel mai mic stres. Bucătarul nostru se ocupă de tot: cumpărături, gătit, service la masă, curățenia de după.

Tot ce trebuie sa faci este să ne spui care sunt preferințele tale culinare pentru această ocazie și noi îți vom trimite propunerile noastre personalizate. Alege-ți meniul preferat, iar în ziua evenimentului noi vom merge la cumpărături pentru a alege cele mai proaspete produse de la piață. Apoi venim la tine acasă la ora stabilită pentru a pregăti masa chiar la tine în bucătărie. Pentru ca tu să poți fi cu adevărat relaxat, te servim la masă și facem curăt în bucătărie. Dacă nu ai vesela potrivită sau îndeajuns pentru toți invitații, putem aduce noi tot set-ul pentru masă.

Cum functionează?

1. Tu ne spui ce îți place, noi îți trimitem câteva propuneri potrivite

2. Noi facem cumpărăturile

3. Noi gătim meniul la tine acasă

4. Noi te servim la masă

5. Noi facem curat

Ocazii potrivite

  • Prânz sau cină în familie
  • Brunch între prieteni
  • Cină romantică
  • Orice ocazie la care preferi să petreci acasă

Tarife:

Costul total al serviciului este compus din tariful fix la care se adaugă costul efectiv al meniului selectat. Odata cu solitarea serviciului, veți primi 2/3 propuneri de meniu și costurile aferente, în funcție de preferințele comunicate.

  • 2000 RON tarif fix (1-4 persoane). Fiecare invitat suplimentar: 200 RON/persoană.

* Serviciul este disponibil doar în Bucuresti și împrejurimi. 

Solicită Private Chef