À la Tarte

Atelierul cel mai dorit al anului 2017 se intoarce, cu noi tarte delicioase dulci si sarate, unele simple si cuminti altele mai exotice si rasfatate. Tehnici ‘must-have’, informatii pretioase predate de Ana Consulea. Ce preparam:

  • Tarta Sărata cu Praz , Branza de capra și Roșii uscate
  • Tarta cu Ciocolata neagra, Caramel și Nuci caramelizate
  • Tarta coaptă cu Piersici și Fistic
  • Tarta Cheesecake cu Afine 
  • Tarta Exotica cu Ananas caramelizat 
Include: bauturi, retete, creatiile pentru luat acasa, diploma de participare. Trainer curs: Ana Consulea - Chef cofetar la Zexe, absolventa a Scolii de Cofetari din Montbeliard sub îndrumarea maestrului Eric Vergne, Guest Chef Société Gourmet. * Durata curs: 3 ore

Feb 3 / 13:00

Preturi

375RON/participant