Atelier de Pâine artizanala cu Umpluturi

Vom trece prin toți pașii de pregătire a aluatului de paine, până în momentul începerii primei fermentări. Veți face pâine cu mix de brânzeturi si pâine cu mix de semințe.

Vom vorbi despre tipul de maia folosit, dar și despre diferite tipuri de făină, vom face preshape si îi vom da forma finală pâinii. Vom învăța să o crestăm și vom coace prin 2 metode diferite. Vom degusta pâinile coapte la curs. La finalul cursului vei pleca cu aluatul pentru 2 pâini cu umpluturi diferite, pregătite dupa prima fermentare și  vei pune în aplicare acasă ce ai învatat la curs.

Atelierul durează cca. 5 ore.

Include apă, ceai, cafea, gustări, rețete (email). *vinuri/bere/alte băuturi pot fi achitate la bar. • Instructor curs: Brutar Carmen Pop (Flour Power Bakery) • Durata: 5 ore • Limba: română

Apr 20 / 11:00

Preturi

320RON/participant