
Atelierul de Pâine artizanală cu maia – 6H
O poveste veche de când lumea, un aliment în memoria ancestrală, adus astazi la nivel de măiestrie și arta. Învață de la un pasionat fără margini, brutar cu experiență și răbdare, despre painea artizanală cu maia. Nivelul de dificultate al cursului e mediu. Deci, fiti curajosi!
Ce include atelierul:
- O calatorie in universal pâinilor artizanale cu maia.
- Despre maia. Cum sa menții o maia sănătoasa pentru pâine.
- Vom învăța cum să lucrăm cu diferite feluri de grâne și semințe.
- Modalitați de calcul și întelegere a unei rețete - procentele brutarului.
- Vom trece prin toate etapele aluatului. De la autoliză, frământare, strech & fold, fermentare, pre-shape & shape creativ, dospire, scoring și coacere.
- Modalităti de păstrare a pâinii.
- Degustarea pâinii împreună cu alte ingrediente delicioase.
Include: suport de curs, maia tocmai buna de folosit, aluat pentru acasă, o pâine realizată la curs, băuturi și degustare pâine. • Instructor curs: Carmen Pop (brutar/owner Flour Power Bakery) • Durata: 6 ore • Limba: română