Bune Maniere la masă – workshop interactiv

Un atelier educativ, interactiv și distractiv la care copiii vor învăța și aplica în același timp bunele maniere la masă. Fie ca vorbim despre o masă în familie sau în oraș, la un eveniment formal, un copil frumos educat înțelege și va aplica cu plăcere aceste practici. 

Raluca își dorește să le arate copiilor printr-o metodă ușor de reținut, bunele maniere, de la folosirea tacâmurilor pentru diversele feluri de mâncare și până la postură, politețe și relaționarea la masă. Pentru a exemplifica, vom servi în cadrul atelierului un ‘meniu de lucru’ cu 3 feluri, astfel fiecare copil va avea ocazia să pună în practică ce a învățat, sub atenta observație a Ralucăi și susținerea celorlați copii.

R: “ Cu cât copiii sunt expuși mai des la acest tip de reuniuni la masă, cu atât mai rafinate vor deveni manierele lor, iar ei din ce în ce mai încrezători. Un copil bine crescut, în situațiile în care se cere, nu știu dacă ai observat că este ca o lumină- încălzește sufletele tuturor, pentru că respectul cucerește sufletele oamenilor. Poți să-mi spui că sunt de moda veche, însă întotdeauna are să mă farmece un bărbat cu maniere excelente și am să admir cu pasiune o femeie care știe să se poarte. Dacă respectul pentru celilalți, arta de a trăi frumos și decența sunt de modă veche, atunci așa sunt și eu.”

♥ Poti darui acest curs - iti pregatim un card personalizat.

Include: apa, ceai, un prânz ușor • Instructor: Raluca Hagivreta-Ichim (fondator/owner Société Gourmet) • Limba: română • Durata: 2 ore • Vârsta minimă: 5 ani

Dec 21 / 12:00

Preturi

250RON/participant