
Cooking class: Lost in Japan
Este a doua gastronomie natională traditională inclusă în patrimoniul cultural UNESCO, dupa gastronomia franceză. Asta înseamă că acest fel de a mânca este vital supraviețuirii culturii traditionale. De la ingredientele cele mai proaspete, gătite cât mai puțin, până la gustul ‘umami’ specif și până la prezentare, bucătăria japoneză este simbolul simplității celei mai rafinate.
Învață să folosești cele mai cunoscute ingrediente (soba, miso, mirin, ceai verde) în trei rețete simplu de recreat acasă:
- Salată cu Vinete, Miso, Soba noodles, Caju / vinegreta de soia cu ghimbir
- Muschi de Vită, Orez gătit cu ceai verde, Castraveți și Miso, Ciuperci marinate in Mirin și Ghimbir
- Kasutera (Pandișpan cu miere)
♥ Poti darui acest curs - iti pregatim un card personalizat.
Include: apă, ceai, cafea, un pahar de vin, rețete (email).
• Instructor curs: Chef Constantin Turculeț • Durata: 3 ore • Limba: română