Cooking class & Wine pairing: Cumințenia Pământului

O întâlnim pe Ileana cea bună, în trei rețete cuminți, ce vor prinde bine oricui, în orice context. Vei fi gazdă ideală când înveți să le asociezi corect cu trei vinuri clasice, liniștite, potrivite. Un fel de ‘Cumințenia Pământului’ varianta gastronomică. Ce gătim, ce sorbim:

  • Chardonnay: Somon la temperatură joasă, Fenel glasat, sos de Portocale cu Tarhon
  • Cabernet Sauvignon: Mușchiuleț de Berbecuț, Risotto cu Hribi, bob verde
  • Vin de Desert: Tort de Morcovi

***Această serie de cursuri explorează puterea gastronomiei de a dărui una dintre cele mai simple mari plăceri. Mâncarea exprimă afecțiune și aduce oamenii împreună, iar vinul creează contextul social în care omul devine binevoitor, filozof, adesea amorezat de lume. Vom explora aici de la asocierile clasice, catre cele mai curajoase, pentru că 'amor mundi'. 

Include apă, ceai, cafea, wine pairing (un pahar/fiecare vin), rețete (email). • Instructor curs: Chef Ileana Braniște • Durata: 3 ore • Limba: română

Nov 17 / 12:00

Preturi

365RON/participant
185RON/invitat