Cooking class & Wine pairing: Reds have more Fun

Facem din potrivirea mâncării cu vinul (și invers) o practică distractivă, deloc intimidantă, ba dimpotrivă aici îti dăm aripile de care ai nevoie pentru a experimenta acasă și oriunde ai ocazia.  La această sesiune, Ileana a luat vinurile roșii cel mai des asociate cu carnea și … a făcut o ‘obrăznicie’: un meniu vegetarian. Hai să vedem cum ne iese și de data asta!

  • Pinot Noir: Arancini cu inima de Praz, crema de Ciuperci
  • Syrah: home-made Tortilla cu Vinete, Brânză, Fasole neagra
  • Vin de Desert: Gateau au Chocolat, créme Chantilly 

***Această serie de cursuri explorează puterea gastronomiei de a dărui una dintre cele mai simple mari plăceri. Mâncarea exprimă afecțiune și aduce oamenii împreună, iar vinul creează contextul social în care omul devine binevoitor, filozof, adesea amorezat de lume. Vom explora aici de la asocierile clasice, către cele mai curajoase, pentru că 'amor mundi'.

♥ Poti darui acest curs - iti pregatim un card personalizat.

Include apă, ceai, cafea, wine pairing (un pahar/fiecare vin), rețete (email). • Instructor curs: Chef Ileana Braniște • Durata: 3 ore • Limba: română

Jan 19 / 12:00

Preturi

365RON/participant
185RON/invitat