
Curs Charcuterie
Despre prepararea de produse crud uscate, despre porc, bacterii și nitriți. Înveti să prepari:
Pancetta, lomo embuchado, coppa, mousse de ficat, prosciutto, salamuri, pastramă de rață. Toate produsele pe care le-ai preparat vor fi păstrate de Cristi în condiții optime până când sunt gata uscate și le poți lua acasă (ce satisfacție!).
Include: apă, ceai, cafea, gustări, rețete (email). *vinuri/bere/alte băuturi pot fi achitate la bar.
Instructor curs: Chef Cristi Dăscăleanu - inspirat de multele sale călătorii profesionale și mai ales de importanți chefs alături de care a lucrat, de conceptul noii bucătării nordice pe care a experimentat-o în ultimii ani, s-a întors in țară pentru a-și crea propria identitate culinara. Împătimit al ideii de slow food, Cristi vă invită să îl însoțiți în această călătorie de a descoperi, redescoperi și promova o bucătărie bucolică contemporană. ** Durata: 3 ore.