Entremets & Petits Gâteaux cu Madina Zhumadilova

Descoperă fascinația deserturilor franțuzești, acelor mici și sublime ‘entremets’ (între mese) pentru care aștepți cu nerăbdare și înghiți orice suspin. Pasionat, foodie sau amator, daca ești fan petits gâteaux cu mousse-uri divine, blaturi, inserții delicioase și înfățișare de vitrină, acest curs este pentru tine, pentru un upgrade definitiv al deserturilor tale de acasă. Ai acum ocazia să înveți bazele (teorie și practică) patiseriei în materie de deserturi pe bază de mousse, așa cum se predau ele la școala franțuzească. Cursul Madinei este unul interactiv, deci vei ocazia să lucrezi și tu.
In cele 3 ore vom face 3 deserturi cu mousse și vei învăța structurat și aplicat despre straturile/elementele unei prăjituri elegante, cum se îmbină și finisează : 

  • Blaturi
  • Inserții (sau umpluturi) * insistăm pe mousse corect
  • Gazuri si decor/ glazing (velvet, mirror)

! Curs in limba engleză

Include: apă, ceai, cafea, rețete (print si email), cutie cu deserturi pentru acasa, diploma de participare. *vinuri/bere/alte băuturi pot fi achitate la bar. • Instructor curs: Madina Zhumadilova este instructor si consultant international in patiserie. Si-a inceput activitatea in patiserie in anul 2012 in Almaty, Kazakhstan renuntand la o cariera in diplomatie si alegand diploma de patiser. fost diplomat de cariera, a preferat diploma in patiserie care i-a schimbat traiectoria. A sustinut numeroase cursuri de patiserie in Rusia, Republica Moldova, Germania, S.U.A si Romania. A asistat renumiti Pastry Chefs: Antonio Bachour, Amaury Guichon, Nina Tarasova, Richard Hawke, Ksenia Penkina pe durata cursurilor lor in Romania. • Durata: 3 ore. • Limba: engleză

Dec 12 / 18:00

Preturi

395RON/participant