
Express 1h30: Beef & Greens
Tehnici si retete simple pentru acasa, curs interactiv de 1h30minute. La acest atelier inveti sa gatesti muschi si antricot de vita, cat si legume verzi crocante si gustoase. Tips & tricks: de unde cumparam, ce cumparam (maturata sau nu, partile vitei potrivite pentru 'steak') , cum gatim rapid si bun.
• Learn to Steak: Muschi/ Antricot de Vita, Fasole verde, Spanac, Sparanghel, Sos Chimichurri.
Include: apa, cafea/cappuccino, un pahar de vin, brosura cu retete. Instructor curs: Chef Ileana Braniste - ii place sa gateasca cu si pentru vin si a fost timp de 3 ani Chef la primul gastro wine bar din Bucuresti. Tine la heritage-ul si la ‘gustul’ romanesc, Ii place sa creeze mancare cu emotii, sa starneasca discutii si sa puna la indoiala tehnicile clasice pe care le stapaneste si foloseste pentru a reinventa mancarea autohtona. Ileana intriga.