
Express 1h30min: Food, Wine, Combine
Tehnici simple si retete clasice, curs interactiv de 1h.30 minute. Daca pana acum ti-a fost teama sa torni vinul in mancare si-l sorbeai multumit langa cratita, iti dam curaj si descoasem cateva minunate retete clasice cu vin.
- Ravioli cu Creveti, Sos de Vin, clorofila de Busuioc
- Piept de Rata, reductie de Vin cu Fructe de padure, Salata
- Para posata in Vin rosu, Crumble cu Nuci, Crème Anglais
Include: apa, cafea, ceai, brosura cu retete. Instructor curs: Chef Ileana Braniste - ii place sa gateasca cu si pentru vin si a fost timp de 3 ani Chef la primul gastro wine bar din Bucuresti. Tine la heritage-ul si la ‘gustul’ romanesc, Ii place sa creeze mancare cu emotii, sa starneasca discutii si sa puna la indoiala tehnicile clasice pe care le stapaneste si foloseste pentru a reinventa mancarea autohtona. Ileana intriga.