
Express cooking: Tapas + Beer pairing
În nordul Spaniei, tapas sunt numite pinchos. Si asta pentru ca micile gustări sunt împunse pe o scobitoare (pincho). Scobitorile sunt folosite și la evidența notei de plată (un picho = 1 sau 2 euro). Sunt multe legende despre provenienta acestor mici gustari (tapas), însă ce este important azi - tapas-urile, adesea asociate unei băuturi, sunt prilej de conversație, deci un fel de party-starter. Îți va fi util să înveți câteva rețete excelente pentru următoarele tale petreceri acasă:
- Chorizo Spanish Omelet
- varietați de Quiche
- Mousse de Brânză de capră cu Nuci si Miere
- Mini Croque Monsieur
- Rillet de Somon
- Spring Rolls, sos sweet chilli
*** Cursul Express = scurt, fun, concentrat pe un anume subiect, predat în 1h.30minute. Spre deosebire de cursurile obisnuite de 3 ore, un curs express urmărește un singur subiect și este perfect pentru deconectarea ‘after-work’.
♥ Poti darui acest curs - iti pregatim un card personalizat.