Express cooking: Tapas + Beer pairing

În nordul Spaniei, tapas sunt numite pinchos. Si asta pentru ca micile gustări sunt împunse pe o scobitoare (pincho). Scobitorile sunt folosite și la evidența notei de plată (un picho = 1 sau 2 euro). Sunt multe legende despre provenienta acestor mici gustari (tapas), însă ce este important azi - tapas-urile, adesea asociate unei băuturi, sunt prilej de conversație, deci un fel de party-starter. Îți va fi util să înveți câteva rețete excelente pentru următoarele tale petreceri acasă: 

  • Chorizo Spanish Omelet 
  • varietați de Quiche 
  • Mousse de Brânză de capră cu Nuci si Miere
  • Mini Croque Monsieur
  • Rillet de Somon 
  • Spring Rolls, sos sweet chilli 

*** Cursul Express = scurt, fun, concentrat pe un anume subiect, predat în 1h.30minute. Spre deosebire de cursurile obisnuite de 3 ore, un curs express urmărește un singur subiect și este perfect pentru deconectarea ‘after-work’.

♥ Poti darui acest curs - iti pregatim un card personalizat.

Include: apă, ceai, cafea, asociere de bere artizanală, rețete (email). • Instructor curs: Chef Constantin Turculeț • Durata: 1 ora 30 minute • Limba: română

Nov 27 / 18:30

Preturi

215RON/participant