
Express cooking: Vită în stil Japonez + Beer pairing
La acest atelier înveți să prepari mușchiul de vită în stil japonez. Tips & tricks: de unde cumpărăm, ce cumpărăm (maturată sau nu, parțile vitei potrivite pentru un ‘steak' suculent), cum gatim rapid si bun.
- Supă Japoneză cu Udon, Shitake, Muschi Vită, Ceapă verde
- Mușchi de Vită, sos Yakiniku,
- Orez cu Susan
*** Cursul Express = scurt, fun, concentrat pe un anume subiect, predat în 1h.30minute. Spre deosebire de cursurile obisnuite de 3 ore, un curs express urmărește un singur subiect și este perfect pentru deconectarea ‘after-work’.
♥ Poti darui acest curs - iti pregatim un card personalizat.
Include: apă, ceai, cafea, asociere de bere artizanală, rețete (email).
• Instructor curs: Chef Constantin Turculeț • Durata: 1h30minute • Limba: română