Express cooking: French Beef + Beer pairing

La acest atelier înveți trei rețete clasice, atemporale, ’statement’. Tips & tricks: de unde cumpărăm, ce cumpărăm (maturată sau nu, parțile vitei potrivite pentru un ‘steak' suculent), cum gatim rapid si bun. Curs express de 1h30 minute, include asociere de bere artizanală.

  • Tartar de Vită, chips de Păstârnac
  • Antricot de Vită, Sos de Piper cu Cognac

  • Pere Belle Hellene

*** Cursul Express = scurt, fun, concentrat pe un anume subiect, predat în 1h.30minute. Spre deosebire de cursurile obisnuite de 3 ore, un curs express urmărește un singur subiect și este perfect pentru deconectarea ‘after-work’.   

Include apă, ceai, cafea, asociere de bere artizanală, rețete (email). Instructor curs: Chef Constantin Turculeț ** Durata: 1H.30MIN. ** In limba română.

Nov 13 / 18:30

Preturi

215RON/participant