Împreună (la tine) în bucătărie – curs online pe Zoom

Înscrie-te la primul nostru curs de gătit la care participi direct de la tine din bucătarie. Deschide o sticlă de vin (la fel vom face și noi) și timp de o oră gătește live alături de Chef Ileana. La final mâncăm împreună ca-n vremurile bune (dar nici așa nu-i rău, doar foodies au o reputație de oameni deschiși la minte) și servim o porție de Q&A.

Pentru acest curs am ales ingrediente ușor de găsit în această perioadă, mâncare gătită (mai sigură în vremurile astea) dar și un fel principal  low-carb (pentru că va trebui să ieșim din casă într-un final). 

Meniul de curs: 

  • Somon gătit la temperatură joasă, sos de portocale, Spanac (proaspat și congelat) - după ce vei gusta aceasta rețetă de somon, n-o să mai poți să-l mănânci altfel, iar spanacul poate fi super delicios.
  • Papanași fierți cu smântână și caramel cu espresso - extrem de simplu de făcut, pufoși și aromați cu fructe confiate și mai ales, sunt gata în mai puțin de 30 de minute. Caramelul cu espresso îl poți folosi mai apoi pentru înghețate, cheesecake-uri, tarte, etc

Cum funcționează:

  • achiți cursul la noi pe site și vei primi prin email lista de ingrediente si link-ul unde poti accesa cursul online la data și ora programată, împreună cu instrucțiuni.
  • platforma Zoom este foarte ușor de folosit, vei avea nevoie doar de un calculator/laptop/tabletă/telefon și o conexiune la internet.
  • tot ce trebuie sa faci e sa-ti pregatesti ingredientele, sa intri în conferință la ora programată, petreci împreună cu noi 1 oră, iar la final, mâncăm împreună.

! Alegand un curs online, nu numai ca ai parte de o experiență inedită la tine acasă, dar vei ajuta Société Gourmet să își păstreze angajații în această perioadă dificilă. Întreg profitul obținut din curs va fi folosit la plata salariaților. 

Include: rețete, Q&A (întrebari si răspunsuri) la final de curs • Instructor curs: Chef Ileana Braniște • Durata: 1 ora • Limba: română

Mar 29 / 13:00

Preturi

50RON/participant