Le Soufflé (dulce și sărat) – curs în grădină

Cândva, sufleul era considerat prima donna lumii culinare. Una cu toane bune - fabuloasă când se umfla înalt peste buza vasului- dar mai des cu nazuri și bosumflări de stătea turtită în pahar. Dulce sau sărat, souffle-ul a rămas un clasic potrivit pentru orice masă a zilei, cu un pahar la fel de țâfnos de șampanie. Ce gătești la atelier: 

  • Souffle de brânză & salată cu mere, nuci și rodii
  • Soufflé de pește & spanac sotat în unt / rosii concase / sos de ardei cu măsline
  • Soufflé de vișine & înghețată de vanilie

♥ Poti darui acest curs - iti pregatim un card personalizat.

Include: apă, ceai, cafea, vin spumant, rețete (email). • Instructor curs: Chef Constantin Turculeț • Durata: 2 ore • Limba: română

Jun 23 / 18:30

Preturi

200RON/participant