New Nordic Cuisine

Bazata pe principii devotate sezonalitatii, folosirii ingredientelor si metodelor locale intr-o interpretare moderna, miscarea ‘New Nordic Cuisine’ a reinventat bucataria tarilor nordice asezand-o pe harta culinara a lumii. La inceput a fost Noma lui René Redzepi, insa curentul ‘New Nordic’ dezvolta de 13 ani o gastronomie provocatoare de avangarda ale carei principii sunt urmate de bucatari din toata lumea.

  • Tartar de Balena
  • Napi, Galbenusuri confiate, Alune de padure
  • Supa de Morcovi fermentati 
  • Antricot de Vita cu Piure de Telina si demi-glace
Include: bauturi, asociere de vinuri, brosura cu retete, diploma de participare. Instructor curs: Cristian Dascaleanu - Head Chef Bryggeri Kaia (Bodo, Norvegia) are o experienta de 10 ani, adept al principiilor "new nordic cusine” pe care vrea sa le urmeze in varianta romaneasca, pasionat de slow cooking si ideea de conservare a mancarii.

Jan 21 / 15:00

Preturi

375RON/participant
150RON/invitat