
No meat?No problem. Curs vegetarian
Când rugați să gătească fără carne, nu știu de ce dar marea majoritate are reacția înțepenită “Dar ce o să mănânc?”. Apoi sunt ceilați care reacționează la polul opus: “ Super, am posibilitați infinite!”. Acest curs îți dă curajul, te învață să fii creativ și (dacă asta nu funcționează), te mai învață câteva rețete “pansament pentru suflet”, pline de aromele pământului si condimente perfect alese (și ce să vezi, meat-free).
- Hummus de Castane
- Papadum (paine indiana) de Năut cu Avocado, Edamame și Ghimbir
- Supă Thai cremoasă cu Cartofi dulci și Morcovi
- Kebab de Fasole black-eye, dip de Iaurt cu Mentă
Include: apă, ceai, cafea, rețete (email). *vinuri/bere/alte băuturi pot fi achitate la bar.
Instructor curs: Chef rezident Sanaz Zahedfar - gătește de la 8 ani, însă înainte să devină bucătar profesionist a fost profesoară de Chimie in Teheran. Sanaz este un artist modern, un creator de experiență în farfurie, din 2017 bucătar rezident la Société Gourmet. ! Curs in limba engleza.