
Tapas – o aventură culinară
In nordul Spaniei, tapas sunt numite pinchos. Și asta pentru că micile gustări sunt împunse pe o scobitoare (pincho) care ține toate ingredientele împreună. Acest atelier te îndeamnă la explorarea gustului, la combinații nebănuite pe care, după ce le-ați pregătit, le vom servi și dezbate împreună la masă.
- Tapas de Gullaș cu Gălbenuș de Ou sărat
- Tapas de Tapenadă de Măsline cu Miere, Căpșune și Brânză
- Tapas de Caracatiță și Rosii uscate
- Pinchos cu Tortilla și Chorizo
- Tapas de Jamon și Manchego
! Atelier pentru vârstele: 8-13 ani
♥ Poti darui acest curs - iti pregatim un card personalizat.
Include: băuturi pentru copii, retete (email) • Instructor: Chef Cătălin Constantin • Limba: română • Durata: 2 ore • Varsta minima: 8 ani