The Ritz cooking class

In 1898 in Arondismentul 1 al Parisului se deschidea Hôtel Ritz în colaborare cu faimosul chef Auguste Escoffier. Este discutabil dacă Escoffier a creat decadentul Tournedos Rossini cu vită, foie gras și trufe, însa luxul acelui loc domină și azi Place Vendôme. Pentru ocazii speciale și nu numai, învață să gătești așa:

  • Mini Terină de Foie gras (tourchon), Salată, Chutney de Gutui
  • Beef Rossini (muschi de vită, foie gras, trufe, sos Madeira)
  • Clafoutis cu Pere și Migdale

♥ Poti darui acest curs - iti pregatim un card personalizat.

Include: apă, ceai, cafea, un pahar de vin, rețete (email). • Instructor curs: Chef Constantin Turculeț • Durata: 3 ore • Limba: română

Feb 2 / 14:00

Preturi

375RON/participant
185RON/invitat