Totul despre carne – curs de gătit

De la cap la coadă, totul despre carne. Vei învăța:

  • tipuri de carne si temperaturi de gatit
  • taieturi      
  • tipuri de gatit: sous vide, BBQ, tartar, marinare, afumare
  • sosuri si marinate
  • garnituri
Include: apă, ceai, cafea, rețete (email). *vinuri/bere/alte băuturi pot fi achitate la bar. Instructor curs: Chef Cristi Dăscăleanu - inspirat de multele sale călătorii profesionale și mai ales de importanți chefs alături de care a lucrat, de conceptul noii bucătării nordice pe care a experimentat-o în ultimii ani, s-a întors in țară pentru a-și crea propria identitate culinara. Împătimit al ideii de slow food, Cristi vă invită să îl însoțiți în această călătorie de a descoperi, redescoperi și promova o bucătărie bucolică contemporană. ** Durata: 4 ore.

Oct 27 / 12:00

Preturi

375RON/participant
150RON/invitat