Calendar

Urmatoarele cursuri

Nu există rezultate

Cursuri anterioare

Homemade Christmas

Ne imaginăm masa de Crăciun și reacția alor tăi când o să le gătești așa: 

  • Iepure cu caise murate
  • Somon afumat 
  • Rață confiata / terina de rață
  • Sosuri și garnituri
Include apă, ceai, cafea, rețete (email). *vinuri/bere/alte băuturi pot fi achitate la bar. Instructor curs: Chef Cristi Dăscăleanu - inspirat de multele sale călătorii profesionale și mai ales de importanți chefs alături de care a lucrat, de conceptul noii bucătării nordice pe care a experimentat-o în ultimii ani, s-a întors in țară pentru a-și crea propria identitate culinara. Împătimit al ideii de slow food, Cristi vă invită să îl însoțiți în această călătorie de a descoperi, redescoperi și promova o bucătărie bucolică contemporană. ** Durata: 4 ore.

Dec 15 / 12:00

Preturi

375RON/participant
150RON/invitat

Entremets & Petits Gâteaux cu Madina Zhumadilova

Descoperă fascinația deserturilor franțuzești, acelor mici și sublime ‘entremets’ (între mese) pentru care aștepți cu nerăbdare și înghiți orice suspin. Pasionat, foodie sau amator, daca ești fan petits gâteaux cu mousse-uri divine, blaturi, inserții delicioase și înfățișare de vitrină, acest curs este pentru tine, pentru un upgrade definitiv al deserturilor tale de acasă. Ai acum ocazia să înveți bazele (teorie și practică) patiseriei în materie de deserturi pe bază de mousse, așa cum se predau ele la școala franțuzească. Cursul Madinei este unul interactiv, deci vei ocazia să lucrezi și tu.
In cele 3 ore vom face 3 deserturi cu mousse și vei învăța structurat și aplicat despre straturile/elementele unei prăjituri elegante, cum se îmbină și finisează : 

  • Blaturi
  • Inserții (sau umpluturi) * insistăm pe mousse corect
  • Gazuri si decor/ glazing (velvet, mirror)

! Curs in limba engleză

Include apă, ceai, cafea, rețete (print si email), cutie cu deserturi pentru acasa, diploma de participare. *vinuri/bere/alte băuturi pot fi achitate la bar. • Instructor curs: Madina Zhumadilova este instructor si consultant international in patiserie. Si-a inceput activitatea in patiserie in anul 2012 in Almaty, Kazakhstan renuntand la o cariera in diplomatie si alegand diploma de patiser. fost diplomat de cariera, a preferat diploma in patiserie care i-a schimbat traiectoria. A sustinut numeroase cursuri de patiserie in Rusia, Republica Moldova, Germania, S.U.A si Romania. A asistat renumiti Pastry Chefs: Antonio Bachour, Amaury Guichon, Nina Tarasova, Richard Hawke, Ksenia Penkina pe durata cursurilor lor in Romania. • Durata: 3 ore. • Limba: engleză

Dec 12 / 18:00

Preturi

395RON/participant

Atelier de Craciun: Mommy/Daddy & Me

Un duo minunat, Chef Sanaz & Baker Ilinca ține un atelier pentru cel mai frumos duo din viața asta: copil & părinte. Veți face împreună deserturi și delicii inspirate de aromele Crăciunului, ușor de replicat acasă. Toate bunătațile vor fi luate acasă într-o cutie festivă Société Gourmet.  Sub îndrumarea celor două baking-Crăciunițe, vă invităm în bucătăria casei SG (aromată de poveste) să gătim:

  • Risalamande (desert danez din orez cu lapte, servit in Ajunul Craciunului)
  • Chec cu Portocala si Rozmarin
  • Brioșa lui Moș Crăciun
  • Biscuiti cu Parmezan
  • Grissini alb-roșu
  • Choux Noel 
Include 1 copil + 1 parinte. Bauturi soft, retete (email), cutie cu creatiile pregatite la atelier, certificat de participare pentru doi • Instructori: Chef Sanaz Zahedfar, Ilinca Alexandru (pastry chef Sirop) • Limba: engleza & romana • Durata: 2 ore 30 minute • Varsta minima: 6 ani

Dec 9 / 12:00

Preturi

250RON/participant

Atelier de Craciun: Mommy/Daddy & Me

Un duo minunat, Chef Sanaz & Baker Ilinca ține un atelier pentru cel mai frumos duo din viața asta: copil & părinte. Veți face împreună deserturi și delicii inspirate de aromele Crăciunului, ușor de replicat acasă. Toate bunătațile vor fi luate acasă într-o cutie festivă Société Gourmet.  Sub îndrumarea celor două baking-Crăciunițe, vă invităm în bucătăria casei SG (aromată de poveste) să gătim:

  • Risalamande (desert danez din orez cu lapte, servit in Ajunul Craciunului)
  • Chec cu Portocala si Rozmarin
  • Brioșa lui Moș Crăciun
  • Biscuiti cu Parmezan
  • Grissini alb-roșu
  • Choux Noel
Include 1 copil + 1 parinte. Bauturi soft, retete (email), cutie cu creatiile pregatite la atelier, certificat de participare pentru doi • Instructori: Chef Sanaz Zahedfar, Ilinca Alexandru (pastry chef Sirop) • Limba: engleza & romana • Durata: 2 ore 30 minute • Varsta minima: 6 ani

Dec 9 / 17:30

Preturi

250RON/participant

Curs Charcuterie

Despre prepararea de produse crud uscate, despre porc, bacterii și nitriți. Înveti să prepari:

Pancetta, lomo embuchado, coppa, mousse de ficat, prosciutto, salamuri, pastramă de rață. Toate produsele pe care le-ai preparat vor fi păstrate de Cristi în condiții optime până când sunt gata uscate și le poți lua acasă (ce satisfacție!). 

Include apă, ceai, cafea, gustări, rețete (email). *vinuri/bere/alte băuturi pot fi achitate la bar. Instructor curs: Chef Cristi Dăscăleanu - inspirat de multele sale călătorii profesionale și mai ales de importanți chefs alături de care a lucrat, de conceptul noii bucătării nordice pe care a experimentat-o în ultimii ani, s-a întors in țară pentru a-și crea propria identitate culinara. Împătimit al ideii de slow food, Cristi vă invită să îl însoțiți în această călătorie de a descoperi, redescoperi și promova o bucătărie bucolică contemporană. ** Durata: 3 ore.

Dec 8 / 12:00

Preturi

375RON/participant

Entremets & Petits Gâteaux cu Madina Zhumadilova

Descoperă fascinația deserturilor franțuzești, acelor mici și sublime ‘entremets’ (între mese) pentru care aștepți cu nerăbdare și înghiți orice suspin. Pasionat, foodie sau amator, daca ești fan petits gâteaux cu mousse-uri divine, blaturi, inserții delicioase și înfățișare de vitrină, acest curs este pentru tine, pentru un upgrade definitiv al deserturilor tale de acasă. Ai acum ocazia să înveți bazele (teorie și practică) patiseriei în materie de deserturi pe bază de mousse, așa cum se predau ele la școala franțuzească. Cursul Madinei este unul interactiv, deci vei ocazia să lucrezi și tu.
In cele 3 ore vom face 3 deserturi cu mousse și vei învăța structurat și aplicat despre straturile/elementele unei prăjituri elegante, cum se îmbină și finisează : 

  • Blaturi
  • Inserții (sau umpluturi) * insistăm pe mousse corect
  • Gazuri si decor/ glazing (velvet, mirror)

! Curs in limba engleză

Include apă, ceai, cafea, rețete (print si email), cutie cu deserturi pentru acasa, diploma de participare. *vinuri/bere/alte băuturi pot fi achitate la bar. • Instructor curs: Madina Zhumadilova este instructor si consultant international in patiserie. Si-a inceput activitatea in patiserie in anul 2012 in Almaty, Kazakhstan renuntand la o cariera in diplomatie si alegand diploma de patiser. fost diplomat de cariera, a preferat diploma in patiserie care i-a schimbat traiectoria. A sustinut numeroase cursuri de patiserie in Rusia, Republica Moldova, Germania, S.U.A si Romania. A asistat renumiti Pastry Chefs: Antonio Bachour, Amaury Guichon, Nina Tarasova, Richard Hawke, Ksenia Penkina pe durata cursurilor lor in Romania. • Durata: 3 ore. • Limba: engleză

Nov 28 / 18:00

Preturi

395RON/participant

Arata mai multe cursuri anterioare