Calendar

Urmatoarele cursuri & events

Nu există rezultate

Cursuri anterioare

Miel de Sărbătoare

Învață să gătești miel în orice fel, dar mai ales în trei rețete inspirate din bucătaria mediteraneană. Un festin de curs în 3 ore:

  • Cotlete de Miel cu Salată de Fasole și Căpșuni
  • Friptură de pulpă de Miel, sos Mediteranean cu Spanac
  • Pulpa de Miel umplută cu Caise si ierburi aromatice, Couscous marocan
  • Mini Pască
Include apă, ceai, cafea, asociere de vin, rețete (email). • Instructor curs: Resident Chef Sanaz Zahedfar • Durata: 4 ore • Limba: engleza ** Încurajăm să aduci caserole de acasă pentru mâncarea la pachet.

Apr 21 / 12:00

Preturi

395RON/participant
200RON/invitat

Atelier de Pâine artizanala cu Umpluturi

Vom trece prin toți pașii de pregătire a aluatului de paine, până în momentul începerii primei fermentări. Veți face pâine cu mix de brânzeturi si pâine cu mix de semințe.

Vom vorbi despre tipul de maia folosit, dar și despre diferite tipuri de făină, vom face preshape si îi vom da forma finală pâinii. Vom învăța să o crestăm și vom coace prin 2 metode diferite. Vom degusta pâinile coapte la curs. La finalul cursului vei pleca cu aluatul pentru 2 pâini cu umpluturi diferite, pregătite dupa prima fermentare și  vei pune în aplicare acasă ce ai învatat la curs.

Atelierul durează cca. 5 ore.

Include apă, ceai, cafea, gustări, rețete (email). *vinuri/bere/alte băuturi pot fi achitate la bar. • Instructor curs: Brutar Carmen Pop (Flour Power Bakery) • Durata: 5 ore • Limba: română

Apr 20 / 11:00

Preturi

320RON/participant

Patiserie sărată, răsfățată

Învață să faci acasă patiserie sărată, delicioasă, cu ingrediente naturale. Ce gătim:

  • Wellington cu Somon
  • Tartă cu Mazăre si Păstrăv afumat
  • Parcele cu Brânză și Legume
  • Pithivier cu Vită și Ciuperci
Include apă, ceai, cafea, rețete (email). *vinuri/bere/alte băuturi pot fi achitate la bar. • Instructor curs: Resident Chef Sanaz Zahedfar • Durata: 3 ore • Limba: engleza ** Încurajăm să aduci caserole de acasă pentru mâncarea la pachet.

Apr 14 / 12:00

Preturi

350RON/participant

Express Shrimp 1h30min

Fantezie cu creveți în 3 rețete infailibile. Te învățăm să-i gătești în 3 feluri diferite, într-o oră și 30 de minute. Îi asociem cu preferata noastră Crâmpoșie - un soi de vin proaspat cu arome de mere, pere, citrice, fructe exotice, dar şi note minerale. 

  • Tocană de Creveți Cajun, orez cu lapte de cocos
  • Frigărui cu Creveți si unt de arahide
  • Shrimp Cake

*** Cursul Express = scurt, fun, concentrat pe un anume subiect, predat în 1h.30minute. Spre deosebire de cursurile obisnuite de 3 ore, un curs express urmărește o singură rețetă și este perfect pentru deconectarea ‘after-work’.   

Include apă, ceai, cafea, un pahar de vin/persoană, rețete (email). * alte băuturi pot fi comandate separat la bar. Instructor curs: Resident Chef Sanaz Zahedfar ** Durata: 1H.30MIN. ** In limba engleză.

Apr 10 / 18:30

Preturi

250RON/participant
175RON/invitat

Milano Express 1h30min.

Ce am învățat bun la Milano, gătit ca la Milano. Înveți tainele unui risotto corect si o rețetă delicioasă cu rasol si măduva. 

*** Cursul Express = scurt, fun, concentrat pe un anume subiect, predat în 1h.30minute. Spre deosebire de cursurile obisnuite de 3 ore, un curs express urmărește o singură rețetă și este perfect pentru deconectarea ‘after-work’.   

  • Risotto cu Șofran si Ossobuco (metoda Milaneză) 
Include apă, ceai, cafea, un pahar de vin/persoană, rețete (email). * alte băuturi pot fi comandate separat la bar. Instructor curs: Resident Chef Sanaz Zahedfar ** Durata: 1H.30MIN. ** In limba engleză.

Mar 13 / 18:30

Preturi

195RON/participant

Tel Aviv Brunch

Brunch acasă la noi, cu specialități inspirate de orasul în care conceptul ‘farm-to-table’ este un stil de viată, iar viața locuitorilor din Tel Aviv este plina de ieșiri la masă, la bar și iar la masă. Meniul de brunch (servit in stil bufet):

Ouă înăbușite cu Praz și Zaatar

Ciabatta Fritatta cu Dovlecei 

Pâine cu Sfeclă, Chimen și Brânză de capră

Dovleac la cuptor cu Linte și dulceață

Hummus bil Lahme (cu carne de oaie)

Deserturi tare aromate: prăjitură cu mere; budincă de orez 

Include apă, ceai, cafea, punch non-alcoolic, un pahar de vin spumant. *** Masa este comună, servită în stil bufet. Incepe la ora 11:00 până la 14:00 ***

Mar 9 / 11:00

Preturi

120RON/participant

Arata mai multe cursuri anterioare