Calendar

Urmatoarele cursuri & events

Chocolate Therapy

Un atelier recreativ la care înveți primii pași în lucrul cu ciocolata cuvertură, descoperi cea mai nouă specie de ciocolată (ruby, sau ciocolata roz) si faci cu mâinile tale tablete artsy, mendiants de ciocolată, prune îmbăiate în ciocolată si alte creații ce aprind scânteia bucuriei. Toate creațiile vor fi frumos împachetate, numai bune de dăruit. * Atelierul este recomandat iubitorilor de ciocolată și artă, cuplurilor și celor ce (mai) cred în 'hand-made with love'. 

Include apă, ceai, cafea, gustări, vin spumant, creațiile pentru acasă. Instructor curs: Resident Chef Sanaz Zahedfar ** Durata: 1H.30MIN. ** În limba engleză.

Feb 24 / 12:00

Preturi

200RON/participant

Beef Express 1h.30min.

Cum gătim muschiul de vită rapid și bine, cu trei sosuri și trei garnituri:

  • Steak de Vită (temperaturi și tehnici)
  • Sosuri: Bearnaise, de vin roșu, de piper verde
  • Garnituri: Thai noodle soup, orez Biryani, legume la grătar și brânză cu mucegai
Include apă, ceai, cafea, un pahar de vin, rețete (email). Instructor curs: Resident Chef Sanaz Zahedfar ** Durata: 1H.30MIN. ** În limba engleză.

Feb 27 / 18:30

Preturi

245RON/participant
135RON/invitat

Tel Aviv Brunch

Brunch acasă la noi, cu specialități inspirate de orasul în care conceptul ‘farm-to-table’ este un stil de viată, iar viața locuitorilor din Tel Aviv este plina de ieșiri la masă, la bar și iar la masă. Meniul de brunch (servit in stil bufet):

Ouă înăbușite cu Praz și Zaatar

Ciabatta Fritatta cu Dovlecei 

Pâine cu Sfeclă, Chimen și Brânză de capră

Dovleac la cuptor cu Linte și dulceață

Hummus bil Lahme (cu carne de oaie)

Deserturi tare aromate: prăjitură cu mere; budincă de orez 

Include apă, ceai, cafea, punch non-alcoolic, un pahar de vin spumant. *** Masa este comună, servită în stil bufet. Incepe la ora 11:00 până la 14:00 ***

Mar 9 / 11:00

Preturi

120RON/participant

Milano Express 1h30min.

Ce am învățat bun la Milano, gătit ca la Milano. Înveți tainele unui risotto corect si o rețetă delicioasă cu rasol si măduva. 

*** Cursul Express = scurt, fun, concentrat pe un anume subiect, predat în 1h.30minute. Spre deosebire de cursurile obisnuite de 3 ore, un curs express urmărește o singură rețetă și este perfect pentru deconectarea ‘after-work’.   

  • Risotto cu Șofran si Ossobuco (metoda Milaneză) 
Include apă, ceai, cafea, un pahar de vin/persoană, rețete (email). * alte băuturi pot fi comandate separat la bar. Instructor curs: Resident Chef Sanaz Zahedfar ** Durata: 1H.30MIN. ** In limba engleză.

Mar 13 / 18:30

Preturi

195RON/participant

Cursuri anterioare

Milano Express 1h30min.

Ce am învățat bun la Milano, gătit ca la Milano. Înveți tainele unui risotto corect si o rețetă delicioasă cu rasol si măduva. 

*** Cursul Express = scurt, fun, concentrat pe un anume subiect, predat în 1h.30minute. Spre deosebire de cursurile obisnuite de 3 ore, un curs express urmărește o singură rețetă și este perfect pentru deconectarea ‘after-work’.   

  • Risotto cu Șofran si Ossobuco (metoda Milaneză) 
Include apă, ceai, cafea, un pahar de vin/persoană, rețete (email). * alte băuturi pot fi comandate separat la bar. Instructor curs: Resident Chef Sanaz Zahedfar ** Durata: 1H.30MIN. ** In limba engleză.

Feb 21 / 18:30

Preturi

195RON/participant

The Persian Dinner

Te invităm acasă, la o cină inspirată de mesele Persiei antice și poemele lui Jalāl ad-Dīn Muhammad Rūmī, gătită de lady Chef Sanaz Zahedfar, povestită de gazdele casei prin decor, muzică și suflet. Meniul:

  • Ash (supă persană cu tăiței)
  • Tocană aromată de Curcan cu Prune, Orez cu giuvaiere
  • Mousse de Ciocolată albă cu Cardamom, ‘Prajitura iubirii’ în persană
Include apă cu rodie, ceai, cafea, punch non-alcoolic, un pahar de Shiraz/persoană. ! Masa este comună.

Feb 14 / 19:00

Preturi

150RON/participant

Totul despre Rață

Se ia o rață întreagă și se ține un curs fantastic despre cum să gătești delicios fiecare bucătică. Dezosăm si folosim tot, inclusiv înveti să faci supă (stock) de rață. De ce? Pentru că e păcat să nu te pricepi la gătit rață în 2019. Hands-on:

  • Parfait de ficat
  • Piept de rață
  • Ragu de rață
  • Rață cu portocale
  • Garnituri si sosuri: sos cremos de mere și fructe de pădure; sos de Porto; risotto de dovleac și castane, cartofi prăjiti în untură de rată; salată de sfeclă cu portocale
Include apă, ceai, cafea, rețete (email). *vinuri/bere/alte băuturi pot fi achitate la bar. Instructor curs: Resident Chef Sanaz Zahedfar ** Durata: 3 ore. Încurajăm să aduci caserole de acasă pentru mâncarea la pachet.

Feb 10 / 13:00

Preturi

350RON/participant
150RON/invitat

Deserturi pe Drumul Mătăsii

Atelier de patiserie pentru acasă, unde dragostea se exprimă prin gust, arome, mirodenii, pandișpanuri și alte delicii ‘de casă’. Învață ceva nou și scoate din cuptor mirosul călatoriilor îndepărtate: 

  • Chec cu Nuci si Halva
  • Prajitură (fără făină) cu nucă de cocos si ganache de ciocolată
  • Ruladă de bezea cu fruct Sharon și scorțișoară
  • Pandișpan cu smochine si cremă de curmale cu cardamom
Include apă, ceai, cafea, rețete (email). *vinuri/bere/alte băuturi pot fi achitate la bar. Instructor curs: Resident Chef Sanaz Zahedfar ** Durata: 3 ore. Încurajăm să aduci caserole de acasă pentru mâncarea la pachet.

Feb 3 / 12:00

Preturi

325RON/participant

Porc, mon Amour

Te aștept cu un pahar de spumant, șorici, jumări și specialități de pâine (merg bine împreună, crede-mă). Luăm porcul tranșat pe jumătate și începem cursul cu o demonstrație de măcelărie (înveți aplicat de unde vine fiecare bucată). Fiecare tăietură se gătește mai bine într-un nume fel - trecem la partea practică: marinare, cârnați, coaste, mușchi, kebab. Meniul de curs:

  • Cârnați Masala
  • Coaste, sos bbq, cartofi Dulci rumeniți
  • Kebab cu sos de alune, pita proaspătă
  • Mușchi file cu sos de ananas și ghimbir
Include apă, ceai, cafea, rețete (email). *vinuri/bere/alte băuturi pot fi achitate la bar. Instructor curs: Resident Chef Sanaz Zahedfar ** Durata: 4 ore. Încurajăm să aduci caserole de acasă pentru mâncarea la pachet.

Jan 27 / 12:00

Preturi

350RON/participant
150RON/invitat

Beef Express 1h.30min.

Cum gătim muschiul de vită rapid și bine, cu trei sosuri și trei garnituri: 

  • Steak de Vită (temperaturi și tehnici)
  • Sosuri: Bearnaise, de vin roșu, de piper verde
  • Garnituri: Thai noodle soup, orez Biryani, legume la grătar și brânză cu mucegai
Include apă, ceai, cafea, rețete (email). *vinuri/bere/alte băuturi pot fi achitate la bar. Instructor curs: Resident Chef Sanaz Zahedfar ** Durata: 1H.30MIN.

Jan 23 / 18:30

Preturi

245RON/participant
135RON/invitat

Arata mai multe cursuri anterioare