Un atelier de gatit numai pentru tine. Ai ocazia sa inveti de la bucatarii Société Gourmet tehnicile si retetele care te intereseaza, cuprinse intr-un curs aplicat de 3 ore desfasurat in bucataria noastra.  Poti alege una dintre tematicile gastronomice de mai jos, iar noi iti vom trimite variante de retete si preparate pe care le poti invata in cadrul experientei tale private. Cele preparate pot fi savurate pe loc sau luate la pachet.

Acest serviciu este disponibil pentru pana la 10 participanti.  

  • Alege ce inveti sa gatesti
  • Durata atelierului privat este de 3 ore
  • Incluse: retetele in format PDF, sort pe durata atelierului, bauturile racoritoare
Comanda un curs privat

TARIFE

Meniu cu 3 Feluri – 3 ore (ZIUA)

Ora de inceput: de la 10:00

  • 2.000 RON tarif fix: 1-2 persoane. Fiecare participant suplimentar: 250 RON/persoana

*Apa, cafea, ceai incluse. Vinuri + bere/alte bauturi disponibile la vanzare.

 

Meniu cu 3 Feluri – 3 ore (SEARA)

Ora de inceput: de la 18:00

  • 2.500 RON tarif fix: 1-2 persoane. Fiecare participant suplimentar: 250 RON/persoana

*Apa, cafea, ceai incluse. Vinuri + bere/alte bauturi disponibile la vanzare. 

Middle Eastern

Hummus-uri, lipii, orez aromat, mirodenii si combinatii specifice intre acrisor, dulce si sarat. Iti propunem retete din gastronomia Orientului Mijlociu. 

European

Tehnici si retete din gastronomia europeana, de la peste si carne, la sosuri, dressing-uri si deserturi.

Indian

Diferite feluri de Curry, chutney, amestecuri de mirodenii, bucataria indiana este plina de savoare si personalitate. Iti vom propune cateva retete indragite.

Romanian

Retete traditionale romanesti din toate partile tarii si ingrediente locale. Cautam in permanenta gustul romanesc si il impartasim cu cei curiosi.

 

Vegetarian & Vegan

Retete pentru trup si suflet, diversitate a ingredientelor si o bucurie a gusturilor. Asta vei primi daca alegi un curs privat vegetarian sau vegan.

New Mother 

Principii, tehnici si retete pentru proaspetele mamici. Veti invata ce si cum sa le gatiti bebelusilor si copiilor dificil de multumit. 

 

 

REZERVARE SI PLATA

Un curs de gatit privat trebuie achitat integral in avans. Rezervarea datei cursului va fi confirmata prin email, in functie de preferintele cursantului si de disponibilitatea locatiei noastre.

Pentru anularea cursului cu pana la 7 zile inainte de data rezervata, clientului i se va rambursa 50% din suma achitata. Pentru anularea cursului cu mai putin de 7 zile pana la data rezervata, nu vom putea rambursa contravaloarea cursului. 

VOUCHER CADOU

Un curs privat de gatit este un cadou special pentru orice pasionat de gatit. Poti darui aceasta experienta potrivita pentru 1 pana la 10 persoane. Voucherul este valabil 3 luni. Iti vom trimite un voucher virtual, personalizat cu numele destinatarului, urmand ca acesta sa isi aleaga tematica si data preferata de curs. 

Voucherele cadou nu sunt rambursabile si nu se pot preschimba in bani. 

 

COMANDA UN VOUCHER