Prezentul document reglementează comportamentul şi folosirea site-ului societegourmet.ro, împreună cu toate subdomeniile acestuia, de către orice persoană care îl accesează/vizitează. Navigarea pe site-ul societegourmet.ro, urmată de comandă echivalează cu citirea, înțelegerea și acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos de către orice utilizator.

Toți participanții trebuie să își dea aprobarea în conformitate cu următorii Termeni și Condiții (la care o să ne referim pe viitor sub denumirea de activităţi stipulate în acest Acord)

ACCESUL LA EVENIMENTELE Societe Gourmet

 1. Cunosc şi înţeleg scopul, natura şi amploarea riscului existent în acest gen de activităţi acoperite de acest Acord și sunt pe deplin conștient de riscurile implicate de calitatea mea de participant la activitatile Societe Gourmet (SOCIETE GOURMET SRL) fie acestea cursuri, ateliere sau evenimente cu caracter privat, inclusiv, dar fără a se limita la, riscul de consumul de alimente preparate în afara unui cadru de restaurant, riscul de rănire a persoanei mele, a proprietății mele, invitaților oaspeților mei și a părților terțe, și aleg prin prezenta să particip voluntar la activitățile enumerate cu deplină cunoștință a faptului că activitățile enumerate pot fi riscante pentru mine și proprietatea mea. ÎMI ASUM VOLUNTAR RESPONSABILITATEA DEPLINĂ PENTRU ORICE RISC DE PIERDERE SAU DAUNE ALE BUNURILOR SAU VĂTĂMAREA CORPORALĂ PERSONALĂ, INCLUSIV DECESUL, care pot fi susținute de mine, invitații sau oaspeții mei, sau orice pierdere sau deteriorare a bunurilor deținute de mine, invitații sau oaspeții mei, ca urmare a participării la o astfel de activitate, fie din cauza neglijenței Societe Gourmet (SOCIETE GOURMET SRL), sau în alt mod. În mod voluntar, eu aleg în mod liber şi expres să suport toate riscurile asociate cu activităţile stipulate în acest Acord, înţelegând că aceste riscuri pot să includă leziuni personale, daune materiale, şi/sau deces.
 2. Cu privire la participarea la activitatile organizate de Societe Gourmet SOCIETE GOURMET SRL), prin prezenta sunt de acord să nu iniţiez niciun proces sau vreo acţiune juridică contra Societe Gourmet (SOCIETE GOURMET SRL), sau să iniţiez sau să asist în urmărirea penală ca urmare a oricărei cereri de despăgurire sau cauze de acţiune pe care aş putea să le iniţiez în urma unei leziuni asupra persoanei proprii sau proprietăţii mele, sau chiar a decesului meu, care ar surveni în urma activităţilor stipulate în acest Acord, fie cauzate de neglijenţă şi/sau altă eroare, fie activă, fie pasivă, din partea Societe Gourmet (SOCIETE GOURMET SRL), sau din orice altă cauză.
 3. Prin prezenta, sunt de acord în continuare să scutesc şi eliberez de răspundere Societe Gourmet (SOCIETE GOURMET SRL) de orice pierderi, litigii, daune, datorii, cereri, drept de retenție, drepturi de acțiune sau costuri, inclusiv costurile de judecată și onorariile avocaților, cu privire la, care decurg din, sau în orice fel legate de pătrunderea mea sau a invitaților mei pe proprietate, de participarea la evenimentul Societe Gourmet (SOCIETE GOURMET SRL), și de la orice fel de răspundere, cereri sau acţiuni sau orice tip de cauze de acţiune care decurg din orice daune, pierderi sau leziuni asupra mea sau proprietăţii mele, sau moartea mea, fie că sunt rezultatul neglijenţei şi/sau al altei greşeli, fie active, fie pasive, din partea Societe Gourmet (SOCIETE GOURMET SRL) sau din orice alta cauză.
 4. Inteleg si sunt de acord ca Societe Gourmet (SOCIETE GOURMET SRL) va refuza participarea mea la cursuri/ateliere/clase private/alte evimente in cazul in care starea mea de sanatate reprezinta un pericol evident atat pentru integritatea mea sau a celorlalti participanti la eveniment.
 5. Societe Gourmet (SOCIETE GOURMET SRL) și sponsorii și furnizorii săi, uneori, realizează fotografii și clipuri video la evenimentele sale, iar mai târziu le utilizează în scopuri promoționale. Prin participarea la orice eveniment și activitate Societe Gourmet, sunt de acord că s-ar putea să apar în unele dintre aceste fotografii și clipuri video, autorizez utilizarea lor în acest mod și acord Societe Gourmet (SOCIETE GOURMET SRL) și partenerilor permisiunea de a fotografia și/sau înregistra la un eveniment, și distribui (atât în prezent cât și în viitor) imaginea sau vocea mea în fotografii, clipuri video, reproduceri electronice video și audio a evenimentelor și activităților.
 6. Sunt de acord în continuare ca moştenitorii mei, executorii, administratorii, reprezentanţii personali, şi/sau oricine ar vorbi în numele meu, să nu iniţieze vreun proces sau acţiune juridică contra Societe Gourmet (SOCIETE GOURMET SRL) ca urmare a decesului meu, survenit în urma oricărei dintre activităţile stipulate în acest Acord, fie cauzate de neglijenţă şi/sau alta eroare, fie activă, fie pasivă, din partea Societe Gourmet (SOCIETE GOURMET SRL), sau din orice altă cauză. În consecinţă, aşa îi instruiesc pe urmaşii mei, executorii, administratorii, reprezentanţii personali şi/sau oricine altcineva care ar vorbi în numele meu. În cazul în care un astfel de proces sau acţiune legală ar fi iniţiate contra Societe Gourmet (SOCIETE GOURMET SRL), sunt de acord ca acestora să li se dea dreptul să recupereze toate plăţile şi cheltuielile ce le implică apărarea în cadrul unui astfel de proces sau acţiune legală, incluzând orice recurs ce ar putea avea loc. Prin prezenta sunt de acord în continuare că această derogare se interpretează în conformitate cu legile statului român.
 7. Voi considera Societe Gourmet (SOCIETE GOURMET SRL) nevinovaţi de orice sau toate pierderile, pretenţiile, acţiunile sau procedurile de orice fel şi caracter, incluzând cheltuielile de judecată, ce pot fi prezentate sau iniţiate de alte persoane sau organizaţii şi care survin în mod direct sau indirect în urma participării mele la vreuna din activităţile stipulate in acest Acord, fie rezultând din neglijenţă şi/sau altă eroare, fie active, fie pasive din partea Societe Gourmet (SOCIETE GOURMET SRL) sau din orice altă cauză.
 8. Sunt de acord şi certific că termenii şi condiţiile prezentului Acord sunt şi vor fi în vigoare acum şi în viitor în orice moment în care voi participa fie direct, fie indirect, la activităţile stipulate în acest Acord, şi îi vor obliga pe moştenitorii, executorii, administratorii, reprezentanţii personali, şi/sau oricine altcineva care mă reprezintă. Acest Acord înlătură şi înlocuieşte orice acord anterior în favoarea Societe Gourmet (SOCIETE GOURMET SRL) pe care l-am semnat.

REZERVARE SI MODALITATE DE PLATA

 1. Accesul la cursurile/clasele private/evenimentele Societe Gourmet se face in baza rezervarii locului prin intermediul site-ului www.societegourmet.ro
 2. Rezervarea implica plata integrala in avans si acceptarea termenilor si conditiilor stipulate in acest acord.
 3. Plata aferenta rezervarii va fi realizata prin intermediul procesatorului de plati NETOPIA mobilPay (NETOPIA SRL).
 4. Societe Gourmet (SOCIETE GOURMET SRL) nu va stoca nici un fel de date privind cardul bancar utilizat pentru a plati accesul la serviciile sale.

ACCESUL MINORILOR

 1. Varsta minima: participantii la cursurile destinate adultilor trebuie sa aiba minim 14 ani. Cei cu varsta intre 14 si 16 ani trebuie sa fie insotiti de un adult participant la acelasi curs.
 2. Pentru cursurile destinate copiilor, varsta minima pentru participare este de 6 ani. Prin rezervarea locului si plata acestuia, parintele este de acord cu termenii si conditiile stipulate in acest document.

ANULAREA REZERVARILOR

 1. Pentru anularea rezervarii din orice motive cu mai putin de 14 zile inainte de sustinerea cursului, sau pentru neprezentarea la curs, nu vom putea restitui suma achitata.
 2. In cazul anularii unei rezervari cu pana la 14 zile inainte de data cursului rezervat, va vom oferi posibilitatea de a rezerva un alt curs ( in limita disponibilitatii locurilor).
 3. In cazul in care nu va puteti prezenta din orice motive, puteti in orice moment sa trimiteti un alt participant decat cel pentru care ati rezervat.
 4. In cazul anularii sau reprogramarii unui curs din cauza Societe Gourmet (includem aici cazul in care nu sunt suficienti participanti pentru cursul respectiv, imbolnavire sau alte motive ce tin de Societe Gourmet), toti participantii vor fi anuntati cu pana la 48 de ore inaintea cursului/evenimentului si vor avea dreptul la restituirea integrala a sumei achitate sau reprogramarea la un alt curs.
 5. Pentru orice comunicari cu privire la termenii si conditiile stipulate in acest acord, puteti contacta Societe Gourmet la adresa de email info@societegourmet.ro

DREPTURI DE AUTOR

Conținutul site-ului societegourmet.ro: imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate, este integral proprietatea Societe Gourmet (SOCIETE GOURMET SRL) și a furnizorilor săi și este apărat de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul Societe Gourmet (SOCIETE GOURMET SRL) a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

CONDITII GENERALE

Societe Gourmet (SOCIETE GOURMET SRL) își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui site, precum și Termenii și Condițiile de folosire, fără nici un fel de notificare prealabilă.

În cazul în care una (sau mai multe) dintre dispozițiile prezentului acord este considerată a fi inaplicabilă în conformitate cu legislația, o astfel de dispoziție se exclude din prezentul Acord, iar restul dispozițiilor vor fi aplicabile.

Prin prezenta certific că am citit toate dispoziţiile menţionate anterior şi înţeleg pe deplin termenii şi condiţiile expuse aici şi sunt de accord sa respect aceşti termeni şi condiţii.