Société Gourmet si-a inceput povestea in noiembrie 2009, vremea la care am sustinut primele cursuri de gatit pentru pasionati si entertainment culinar din Romania. Am fost numiti in titlurile vremii un ‘start-up in vreme de criza’ (Forbes Romania, Deutsche Zeitung für Rumänien), iar noi  de atunci am crescut incet si sanatos, dezvoltand experiente in premiera in Romania.

Suntem un business 100% romanesc cu experienta internationala, suntem o comunitate de oameni pasionati de ‘bien vivre’.

Spatiul nostru este o casa veche de 107 ani in stil Micul Paris, in mijlocul Bucurestiului, zona Bd. Dacia – Calea Mosilor. Frumoasa are tavane inalte, ferestre cu multa lumina naturala, o bucatarie interioara ‘designish’, gradina surprinzator de generoasa, bucatarie de vara si BBQ & smoker.

SG Event House poate fi inchiriata pentru evenimente private, complet utilata si echipata, cu sau fara experientele gourmet personalizate. 

Raluca Hagivreta-Ichim, fondatoarea conceptului SG este de 10 ani atenta la fiecare detaliu al organizarii unui eveniment si conduce echipa SG pentru a crea experiente memorabile, de calitate, peste asteptari. 

 

Raluca Hagivreta-Ichim
Raluca Hagivreta-IchimFondator
‘Am inceput proiectul Société Gourmet in 2009 din dorinta de a-i aduce impreuna pe cei cu pofta de ‘bien vivre’ in viata de fiecare zi.
Am absolvit Administratie si Afaceri (Universitatea Bucuresti) si Comunicare si Relatii Publice (S.N.S.P.A), insa tot timpul m-a atras arta ospitalitatii, firul comun ce leaga toate exprimarile horeca: satisfactia de a darui experiente. Proiectul a devenit afacere, eu am invatat odata cu acest business tot ce nu am invatat in cele doua facultati si asa am ajuns sa fiu antreprenor. De 9 ani ma perfectionez, particip la cursuri in strainatate, invat sa fiu un creator de experiente de calitate si un bun manager.
Sunt mandra ca a fost primul proiect de acest gen pe piata romaneasca, sunt recunoscatoare ca am construit o comunitate serioasa de pasionati si oameni cu simtul frumosului si sunt bucuroasa ca astazi casa SG este un spatiu de evenimente unic in Bucuresti.’