1. Cat dureaza un curs?

Un curs/atelier de gatit dureaza aproxmativ 3 ore de gatit, la care se adauga inca o ora si jumatate pentru a savura cele pregatite. Daca un curs este programat sa inceapa la ora 14:00, ia in considerare ca si ora de final 18:30.

2. Cine sustine cursurile?

Cursurile noastre sunt sustinute de bucatari profesionisti, acestia fiind mentionati in descrierea fiecarui curs/atelier postat.

3. Trebuie sa am experienta?

Nu este nevoie de experienta, suntem aici pentru a invata. Daca esti pasionat de gatit, te vei descurca la orice curs al nostru. Ii poti pune intrebari bucatarului, facile sau mai dificile, in functie de nivelul la care ai dus pasiunea ta.

4. Cat de ‘hands-on’ este cursul?

Cursurile noaste nu sunt demonstrative. Exista la inceput o parte introductiva in care bucatarul va explica ce meniu urmeaza sa pregatim si cum, va descrie ingredientele folosite, apoi toti participantii trec la partea practica (cea mai interesanta), realizand impreuna meniul (de obicei) cu trei feluri cuprins in curs. Fiecare participant va trece prin toti pasii de lucru.

5. Primim retetele ?

Fiecare participant va putea accesa oricand retetele in format PDF, prin crearea unui cont pe site-ul societegourmet.ro. Aici va putea vedea toate cursurile la care a participat impreuna cu retetele, putandu-le descarca in orice moment. Daca nu doresti sa iti faci cont, iti putem trimite retetele prin email.

6. Primim diploma la sfarsitul cursului?

Cursurile noastre sunt pentru amatori, astfel ca nu vei primi nici o acreditare oficiala dupa participarea la curs. Vei pleca insa cu multe cunostinte si tehnici dobandite, care speram ca iti vor folosi mai tare decat o diploma acordata ‘in joaca’.

Mai multe informatii despre cursurile noastre de gatit le gasesti la pagina aceasta.

1. Am primit o invitatie la curs; cum procedez?

Daca ai primit o invitatie la una dintre experientele noastre, nu trebuie sa mai faci nimic, cel ce ti-a daruit activitatea, s-a ocupat de tot. Daca totusi vrei sa fii 100% sigur, trimite-ne un email la info@societegourmet.ro si verifica daca esti inscris la cursul/atelierul inscris pe invitatie.

2. Vreau sa daruiesc un curs/atelier, cum procedez?

Deocamdata, singura varianta pe care ti-o propunem este sa alegi cursul dorit, sa rezervi online un loc sau mai multe (implica plata locurilor), dupa care ne poti trimite un email la adresa info@societegourmet.ro mentionand numele pe care ai facut rezervarea (sau numarul comenzii) si faptul ca vrei sa il daruiesti (aici ne vei mentiona si numele destinatarului). Noi iti vom trimite o invitatie prin email pe care o poti darui.

3. Am probleme la rezervarea folosind un cod

Daca intampini probleme atunci cand incerci sa rezervi folosind codul afisat pe invitatia ta, te rugam sa te asiguri ca acesta se afla in termenul de valabilitate inscris pe aceasta. Daca termenul este depasit, nu vei putea folosi respectiva invitatie.
Daca invitatia este inca valida si intampini probleme la rezervare, te rugam sa ne scrii la info@societegourmet.ro si iti vom raspunde in cel mult 48 de ore.

Nu pot ajunge la cursul rezervat, ce pot sa fac?

Pentru anularea rezervarii cu mai putin de 7 zile inainte de sustinerea cursului, sau pentru neprezentarea la curs, nu vom putea restitui suma achitata. Poti insa trimite un alt participant decat cel pentru care ai rezervat

Pentru anularea cursului cu pana la 7 zile inainte de data cursului rezervat, ai optiunea de a te inscrie la un alt curs (in limita disponibilitatii locurilor)

Pentru a va oferi experiente de calitate, fiecare curs are un numar limita de participanti, pentru care noi ne pregatim in avans si cumparam ingrediente pe care nu le putem folosi decat la cursul programat. Orice participant in plus sau in minus conteaza, de aceea ne bazam pe seriozitatea voastra si am impus aceste conditii de anulare a rezervarilor. Va multumim pentru intelegere!

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul www.societegourmet.ro, vei fi un membru Societe Gourmet si vei putea sa:
– vizualizezi toate comenzile tale: abonamentele si voucherele cumparate (toate detaliile acestora: cate sedinte ramase, la ce curs le-ai folosit)
– vizualizezi toate cursurile la care ai participat, cele pe care le-ai rezervat si urmeaza sa participi si poti descarca toate retetele acestor cursuri.
– primesti vesti despre cursurile noi sau alte evenimente la care poti participa, astfel ca tu sa poti rezerva din timp.
– in functie de numarul de cursuri la care ai participat, iti putem oferi reduceri sau alte surprize delicioase.

Pagina noastra ‘Termeni si Conditii’ cuprinde toate informatiile legate de accesul la cursurile si evenimentele noastre, conditiile de anulare a rezervarilor si alte aspecte legale de care trebuie sa tineti cont atunci cand alegeti sa folositi serviciile noastre. Va rugam sa cititi aceste conditii si va multumim ca ne sunteti alaturi.

Organizati si petreceri private?

Casa noastra este facuta pentru evenimente private si iti enumar aici cateva: aniversari pentru adulti si copii, mici petreceri de botez, petrecerea burlacitelor, petreceri de companie. Puteti alege una sau mai multe dintre activitatile noastre (atelier de gatit, de cocktail, alte ateliere potrivite), sau pur si simplu sa va bucurati de locatie si invitati. Putem pregati noi bufetul, iar partea cea mai frumoasa este ca avem o bucatarie deschisa, astfel ca invitatii vor putea vedea pe loc cum ne pregatim pentru voi.

Cate persoane puteti acomoda?

Avem 46 de locuri pe scaune in interior, iar in exterior putem adauga inca pe atat. Gradina este foarte frumoasa, generoasa, cu un gratar cu afumatoare si bucatarie de vara. Putem aseza un ‘picnic style’ pe iarba, putem completa cu mese, gasim solutii pentru a crea povesti.

Cum fac sa primesc o propunere personalizata?

Cel mai simplu, arunca un ochi pe pagina aceasta pentru a gasi mai multe raspunsuri la intrebarile tale si un formular de contact special pentru evenimente care va ajunge la noi si ne va ajuta in a concepe si trimite propunerea potrivita.