O petrecere culinara este indeajuns de diferita, speciala, amuzanta si plina de noutati incat sa marcheze o ocazie deosebita. Copiii vor avea ocazia sa intre intr-o bucatarie gourmet alaturi de Chef si sa afle cum se prepara unele dintre cele mai interesante si delicioase mancaruri. 

Paste facute in casa din faina de grau dur, sushi, pizza, sushi, thai-buns sau hamburgeri home-made, inghetata, pavlova sau mille crepes tiramisu, sunt cateva propuneri pe care le adaptam in functie de varsta participantilor si sezon.

Avem o gradina din care copiii isi pot culege mirodeniile, cand vremea e buna gatim afara si folosim cele mai bune si curate ingrediente.

  • Petrecerile se desfașoara in casa SG din Bucuresti, amenajata special pentru evenimente delicioase in interior sau in gradina

  • Avem spatiu generos pentru ca parintii sa se poata relaxa fara a se implica in activitatea copiilor;putem pregati gustari home-made pentru parinti, iar bauturile sunt disponibile la bar

  • Pentru a participa la atelierul de gatit, invitatii trebuie sa aiba peste 6 ani impliniti

  • Optional, punem la dispozitie animatori talentati si alte activitati potrivite pentru copii (piese de teatru, jocuri, escape room)

Solicita o petrecere

KIDS COOKING PARTY – TOT CE TREBUIE SA STII

Experienta originala Société Gourmet este potrivita pentru grupuri de pana la 30 de participanti.

Un eveniment Kids Cooking Party tipic incepe cu un welcome-party la care se servesc *bauturi home-made si *gustari in functie de sezon (virgin punch, limonada, ice-tea, hot ‘wine’). Fiecare participant primeste apoi sortul SG si este invitat de Chef in bucataria de curs unde incepe partea activa: copiii gatesc alaturi de prieteni sau colegi un meniu interesant si delicios creat de Chef. Vor fi ghidati pe tot parcursul activitatii de staff-ul nostru dedicat. La final, toti participantii sunt invitati sa se aseze la masa frumos aranjata de gazde si sa savureze ce au gatit chiar ei. Nelipsit de la orice aniversare, *tortul marcheaza finalul unei experiente frumos ‘altfel’. 

Meniu cu 2 Feluri – 3 ore (ZIUA, LUNI-VINERI)

Ora de inceput: de la 10:00

Tarife:

  • 2.500 RON tarif fix (pana la 10 persoane). Fiecare participant extra: 150 RON/persoana.

* Include meniul gatit si savurat de copii, apa si bauturi de sezon facute in casa.  **Extra: pachete de gustari home-made si bauturi pentru parinti. Durata de sedere poate fi prelungita si dupa incheierea experientei de 3 ore incluse (daca spatiul este disponibil), costul fiind de 450 RON/ora suplimentara.

 

 

Meniu cu 2 Feluri – 3 ore (SEARA, LUNI-VINERI)

Ora de inceput: de la 18:00

Tarife:

  • 2.950 RON tarif fix (pana la 10 persoane). Fiecare participant extra: 150 RON/persoana.

*Include meniul gatit si savurat de copii, apa si bauturi de sezon facute in casa.  **Extra: pachete de gustari home-made si bauturi pentru parinti. Durata de sedere poate fi prelungita si dupa incheierea experientei de 3 ore incluse (daca spatiul este disponibil), costul fiind de 450 RON/ora suplimentara.

Meniu cu 2 Feluri – 3 ore (SAMBATA / DUMINICA)

Ora de inceput: de la 10:00

Tarife:

  • 3.500 RON tarif fix (pana la 10 persoane). Fiecare participant extra: 150 RON/persoana.

*Include meniul gatit si savurat de copii, apa si bauturi de sezon facute in casa.  **Extra: pachete de gustari home-made si bauturi pentru parinti. Durata de sedere poate fi prelungita si dupa incheierea experientei de 3 ore incluse (daca spatiul este disponibil), costul fiind de 450 RON/ora suplimentara.

BAUTURI SI GUSTARI

Bar-ul Société Gourmet ofera o selectie de bauturi dintre cele mai bune. Bauturile racoritoare pentru copii pot fi pre-achizitionate sub forma de pachet, sau comandate à la carte si adaugate facturii finale. Puteti sa va aduceti propriul vin, pentru o taxa de dop 25 LEI/sticla. Taxa de dop se aplica doar vinului. Oaspetii nu pot aduce alte bauturi. 

Gazdele SG pot pregati in avans gustari delicioase facute in casa pentru parinti si copii, iar tortul il putem face noi sau comanda colaboratorilor nostri. Toate acestea sunt detaliate in lista noastra cu servicii suplimentare pe care v-o putem trimite prin email. 

REZERVARE SI PLATA

Preturile afisate includ T.V.A. 

Avans: rezervarea este confirmata numai dupa achitarea unui avans nerambursabil in valoare de 50% din totalul seviciilor selectate. Data solicitata nu poate fi blocata in calendarul nostru fara plata avansului.

Plata finala: factura finala (rest de plata si consumatia de bauturi) trebuie achitata imediat dupa eveniment cu card sau numerar. 

Pentru si mai multe informatii si recomandari personalizate, ne puteti scrie la events@societegourmet.ro