Grădina noastră frumoasă, corturi teepee, perne, păturici și jocuri de grădină. Ți-am pregătit un decor magic în care să-ți petreci ziua ta de neuitat. Și nu e picnic fară burgerii făcuți în casă de Chef Sanaz. Învită-ti prietenii la Teepee Picnic Party!

  • Inclus in pachet: setup teepee party în grădină cu corturi, paturici, perne si elemente de decor, animator de petrecere și jocuri de grâdină

  • Durata petrecerii: 3 ore

  • Meniu party: beef burgeri făcuți în casă, cartofi dulci la cuptor, salata coleslaw; limonadă si ice-tea home-made, apă

  • Grădina și casa vă sunt rezervate în exclusivitate pe durata petrecerii

Solicita o petrecere

KIDS PICNIC PARTY – TOT CE TREBUIE SA STII

Experiența originală Société Gourmet este potrivită pentru copii cu vârste între 3 și 12 ani.

Un eveniment Kids Picnic Party începe cu un welcome în grădina cea mare din spatele casei unde ne așteaptă borcanele cu limonadă și decorul magic pentru copii. Copiii se vor bucura de jocurile de grădină și când parcă i-a prins oboseala, echipa noastră va servi direct pe iarbă delicioșii burgeri ai lui Sanaz. Apoi urmează tortul, toate urările de bine din lume pentru cel sărbătorit și ne pregătim să încheiem povestea.  Părinții au și ei masa lor în grădină, burgeri și băuturile incluse.

Pachet Kids Picnic Party – 3 ore (LUNI-VINERI)

Tarife:

  • 2.750 RON tarif fix (pana la 10 persoane). Fiecare participant extra: 150 RON/persoana.

* Pachetul pentru părinți (meniu beef burger, cartofu dulci la cuptor, salată coleslaw, apă, limonadă, cafea): 150 RON/persoană. Durata de sedere poate fi prelungită și după încheierea experienței de 3 ore incluse (daca spațiul este disponibil), costul fiind de 300 RON/oră suplimentară.

 

 

Kids Picnic Party – 3 ore ( SÂMBĂTĂ-DUMINICĂ)

Tarife:

  • 3.500 RON tarif fix (pana la 10 persoane). Fiecare participant extra: 150 RON/persoana.

* Pachetul pentru părinți (meniu beef burger, cartofu dulci la cuptor, salată coleslaw, apă, limonadă, cafea): 150 RON/persoană. Durata de sedere poate fi prelungită și după încheierea experienței de 3 ore incluse (daca spațiul este disponibil), costul fiind de 300 RON/oră suplimentară.

BAUTURI SI GUSTARI

Bar-ul Société Gourmet ofera o selectie de bauturi dintre cele mai bune. Pot fi comandate în avans Punch Bowls pentru adulți, iar berea și vinul sunt disponibile  à la carte si vor fi adăugate facturii finale. Puteti sa va aduceti propriul vin, pentru o taxa de dop 25 LEI/sticla. Taxa de dop se aplica doar vinului. Oaspetii nu pot aduce alte bauturi. 

Tortul poate fi făcut de noi, cât și alte gustari delicioase făcute în casă pentru parinți și copii. Toate acestea sunt detaliate in lista noastra cu servicii suplimentare pe care v-o putem trimite prin email. 

REZERVARE SI PLATA

Prețurile afișate includ T.V.A. 

Avans: rezervarea este confirmată numai după achitarea unui avans nerambursabil în valoare de 50% din totalul seviciilor selectate. Data solicitată nu poate fi blocată în calendarul nostru fară plata avansului.

Plata finală: factura finala (rest de plată și consumația de bauturi) trebuie achitată imediat după eveniment cu card sau numerar. 

 

Pentru si mai multe informatii si recomandari personalizate, ne puteti scrie la events@societegourmet.ro