Povestea noastra a inceput in noiembrie 2009 cu o idee, pe care am transformat-o incet si sigur intr-o mica afacere. Stim ce inseamna greul, stim ca renumele se castiga om cu om, dar cel mai tare am invatat cat de important e sa rezisti, sa crezi si sa continui sa cresti. 

Eu sunt Raluca, insa nu eu sunt Société Gourmet, ci tot ‘ecosistemul’ incepand cu echipa noastra, clientii nostri, comunitatea pasionatilor de gatit sau de evenimente ‘altfel’. Ne jucam de-a gazdele si musafirii, luam joaca in serios si suntem exigenti cu bucataria interioara, pentru ca acolo ‘in fata’ sa se nasca o experienta memorabila.

Cautam in permanenta oameni cu care am putea colabora pentru un eveniment sau care s-ar potrivi in echipa noastra. De la bucatari, asistenti de bucatar, asistent sau manager de eveniment, spalator/responsabil de curatenie, sommelier, specialisti in cafea sau fotografi.

Daca iti doresti sa colaboram si crezi ca ti se potriveste conceptul nostru, te rugam sa ne trimiti C.V-ul tau impreuna cu cateva ganduri pe adresa jobs@societegourmet.ro.  In cazul in care consideram potrivit, te vom contacta.

Multumim si va uram spor si daruire in tot ceea ce faceti! 

Raluca Hagivreta-Ichim & team

 

Căutăm un Events Account pasionat de gătit. Am glumit. Nu e musai să fii pasionat de gătit, dar contează foarte tare daca îți place domeniul evenimentelor cu și câteodată despre mâncare. Nu este un job potrivit pentru tine dacă: nu iubești să faci treabă bună, să lucrezi cu oamenii (de tot felul) și PENTRU EI și să primești felicitări la finalul unui eveniment reușit.

Responsabilitati:
– te vei ocupa de comunicarea cu clienții, trimiterea ofertelor și propunerilor personalizate și vei completa pașii organizării unui eveniment de la cap la coadă.
– vei lucra cu un sistem CRM si gestiona procesul de evenimente, de la primirea unei solicitări și până la finalizarea unui eveniment reușit.
– vei primi vizite și stabili întâlniri cu posibili clienți; le vei prezenta casa, grădina și serviciile noastre.
vei coordona legătura dintre furnizori, clienți și alte parți implicate în evenimente, astfel încât totul să decurgă lin.
– vei lucra în strânsă legatură cu mica echipa din bucătărie și le vei transmite toate detaliile de care au nevoie; la fel, vei avea nevoie de ei atunci când primești solicitari speciale, inedite de mâncare/meniuri.
– vei face parte integrală din mica echipă operațională și te vei asigura că evenimentul decurge conform standardelor Société Gourmet.
– vei raporta managerului cu care vei face echipa strânsă.

Cerințe obligatorii/Skills:
– Digitally connected & active: conectat la mail, shared calendar, CRM, să poți trimite rapid și de oriunde răspuns, un contract, o factură, o poză
– Excel, Word, Powerpoint, Google Drive, Email
– Limba engleză nivel avansat scris și vorbit
– Exprimare curată în scris, dulce în vorbire
– Disponibilitate în weekend
– Program flexibil (evenimentele de tip team-building, spre exemplu, se desfășoară seara)

* Experiența anterioară în Event Management / Marketing este apreciată, dar nu obligatorie. Dacă ne arați că vrei și ca îți place atat de mult ce facem, te învățăm noi primii pași în lumea noastră.

Beneficii:
– program de lucru flexibil
– o echipă mică și pasionată, un ‘birou’ cu grădină, o comunitate de clienți faini și un domeniu de activitate dinamic, delicios, cu clinchet de pahare și zornăit de tigai (if that’s your thing).
– salariu fix și comision din evenimente.

Dacă deja te vezi parte din povestea noastră, trimite CV-ul tau, neaparat împreună cu câteva cuvinte despre tine și de ce te-am alege, la: jobs@societegourmet.ro
Vor fi selectate pentru interviu doar acele CV-uri pe care le consideram potrivite.
Mulțumim și sperăm să ne întâlnim cât mai curand!
Echipa SG