Poți să faci în continuare un team-building cu echipa ta în condiții sigure, împreună cu toții, fiecare de acasă. Chiar dacă îmbrățișările și strângerile de mână s-au reinventat, poți obține aceeași emoție reală dacă alegi să privești lucrurile puțin diferit. 

Am crezut dintotdeauna că gătitul împreună crează o conexiune unică, cu totul specială, care străbate rapid bariere de orice natură. Și tocmai anul 2020 ne dă ocazia unică să vedem că am avut dreptate. Astfel am creat și experimentat cu succes o activitate de grup inedită prin care poți obține 100% implicare, conexiune și emoție. 

Timp de 1 oră și 30 de minute te conectezi cu noi online pe Zoom, într-un curs de gătit live susținut de Certified Master Chef Henrik Sebok, special pentru echipa ta. Tot ce trebuie tu să faci este să pregatești ingredientele primite în lista simplă de cumpărături și opțional un pahar de vin pentru a ciocni cu toți colegii tăi. Noi ne ocupăm ca rețetele să-ti iasă delicioase, prezentarea farfuriei să fie ca într-un restaurant excepțional, iar atmosfera și interacțiunea dintre colegi să fie ca o călduroasă îmbrățișare. 

REZERVĂ EXPERIENȚA

Ce include?

 • Curs de gătit live online, 1 ora 30 minute.
 • Doua rețete ( fel principal + desert sau aperitiv + fel principal ). Am
 • Curs sustinut de Certified Master Chef Henrik Sebok.
 • Transmisie personalizată cu logo-ul companiei tale.
 • Conexiunea realizată prin platforma ZOOM, foarte usor de folosit de absolut oricine cu acces la laptop/telefon/tableta si conexiune la internet.
 • Transmisie de buna calitate HD, prin intermediul studio-ului video profesionist din bucătăria casei Société Gourmet.
 • Lista de cumpărături trimisa cu 1 săptămână înainte de curs, timp suficient pentru fiecare participant să își procure ingredientele.
 • Înregistrarea transmisiei pentru fiecare participant.

Cum funcționează ?

 1. Ne spui cate persoane vor participa la aceasta experiență, data și ora preferată, cât și meniul ales.

 2. Noi îti vom confirma data preferată și vei primi lista de ingrediente și câteva instrucțiuni de distribuit participanților.

 3. Te conectezi prin intermediul link-ului primit la data și ora stabilită.

 

REZERVĂ EXPERIENȚA

Despre Chef Henrik Sebok

Renumitul Master Chef internațional Henrik Sebok a lucrat pentru unele din cele mai prestigioase restaurante și hoteluri din Canada, SUA si Europa. A lucrat cu cei mai buni bucatari ai timpului, precum Eric Ripert ( Le Bernardine, New York), Thomas Keller – Per Se (New York), Daniel Boulud. La 22 de ani a devenit cel mai tânăr Sous Chef de la Chateau Cartier Sheraton (Ottawa, Canada).

In cei 35 de ani de cariera gastronomică a gatit pentru regi, regine și președinți din întreaga lume printre care Regina Elisabeta a II-a și soțul ei Prințul Duce de Edinburgh, George W. Bush, Bill Clinton, Primul ministru al Canadei Jean Chretien, Prințul Albert al II-lea de Monaco, Vladimir Putin, Madonna, Jackie Chan, 50 Cent, Lara Fabian etc. S-a mutat în Romania în 2003 în calitate de Chef Executiv al Hotelului Grand Plaza și mai apoi Hotel Sheraton București. Chef Henrik detine din 2010 oficial titlul de Master Chef certificat. Este un lider recunoscut și respectat in sfera gastronomică românească cât și invitat celebru și jurat special la cea mai populară emisiune TV culinară din Romania ‘Chefi la Cuțite’.

Tarife

Până la 20 de conexiuni: …………………..……… 1.500 Euro

De la 21 la 40 de conexiuni: ………………….…… 2.000 Euro

De la 41 la 60 de conexiuni: ………………………. 2.700 Euro

De la 61 la 100 de conexiuni: ……………………..  3.200 Euro

Peste 100 de conexiuni: ……………………….. pret la cerere

REZERVĂ EXPERIENȚA