Pentru Adulti

Urmatoarele evenimente

There are no results

Cursurile Anterioare

Thai Fish – curs de gătit 3H

Despre peștele gătit lejer, cu acel ‘je ne sais quoi’ născut din combinația de arome specifică Thailandei. Ce gătești:

  • Thai fish curry cu orez basmati
  • Mango sticky rice
Include: Includes: apă, ceai, cafea • Instructor curs: Chef Catalin Constantin • Durata: 3 ore • Limba: română

Apr 19 / 18:30

Preturi

290RON/participant
25RON/invitat

Eggspectation – Top 5 metode de a găti oul

Cineva a spus “stăpânești oul, stăpânești bucătăria! “ Un curs  esențial cu și despre cele mai cunoscute și delicioase metode de a găti oul like a pro.

  • Emulsie- sosul olandez, maioneza
  • Oua poșate - Eggs Royale
  • Omletă pufoasă
  • Sunny side up vs. Huevos fritos
  • Huevos Rancheros
Include: apă, ceai, cafea • Instructor curs: Chef Catalin Constantin • Durata: 3 ore • Limba: română

Apr 9 / 14:00

Preturi

350RON/participant
25RON/invitat

Atelier Seafood

Despre pește și fructe de mare gătite rapid și delicios. Fresh & chic ! Ce gătești: 

  • Gravadlax rapid
  • Moules marinières
Include: apă, ceai, cafea, un pahar de vin • Instructor curs: Chef Catalin Constantin • Durata: 3 ore • Limba: română

Mar 26 / 14:00

Preturi

350RON/participant
25RON/invitat

Atelierul de Pâine artizanală cu maia – 6H

O poveste veche de când lumea, un aliment în memoria ancestrală, adus astazi la nivel de măiestrie și arta. Învață de la un pasionat fără margini, brutar cu experiență și răbdare, despre painea artizanală cu maia. Nivelul de dificultate al cursului e mediu. Deci, fiti curajosi!

Ce include atelierul: 

  • O calatorie in universal pâinilor artizanale cu maia. 
  • Despre maia. Cum sa menții o maia sănătoasa pentru pâine.
  • Vom învăța cum să lucrăm cu diferite feluri de grâne și semințe.
  • Modalitați de calcul și întelegere a unei rețete - procentele brutarului.
  • Vom trece prin toate etapele aluatului. De la  autoliză, frământare, strech & fold, fermentare, pre-shape & shape creativ, dospire, scoring și coacere.
  • Modalităti de păstrare a pâinii.
  • Degustarea pâinii împreună cu alte ingrediente delicioase.
Include: suport de curs, maia tocmai buna de folosit, aluat pentru acasă, o pâine realizată la curs, băuturi și degustare pâine. • Instructor curs: Carmen Pop (brutar/owner Flour Power Bakery) • Durata: 6 ore • Limba: română

Mar 25 / 11:00

Preturi

350RON/participant

Atelier RED – workshop de cupaje & delicii fingerfood

Cum ar fi să ai propriul tău vin, creat chiar de tine ?

La atelierul de cupaje vei degusta și cunoaște câteva varietăți de vin pentru ca mai apoi să compui un cupaj pe gustul tău. Vei fi ghidat pas cu pas de către sommelier până la îmbutelierea sticlei pe care o poți lua acasă. Red Bordeaux, Chianti, Côtes du Rhône, Porto sunt unele dintre cele mai cunoscute vinuri, de fapt cupaje de vin - tehnica cupajarii (wine blending) este una înnobilată de timp, folosită de sute de ani.  

Experiența este completată de o selecție de gustări create de Chef. Această activitate este ideală pentru a fi împărtășită cu prietenii. 

Ce include atelierul de cupaje:

  • degustarea a 3 vinuri premium cu scopul de a înțelege cum se crează un cupaj
  • selecție finger-food gătite de Chef Cătalin Constantin
  • workshop de cupajare
  • îmbutelierea cupajului realizat
Include: atelier 2 ore, degustarea a 3 vinuri, selectie finger-food, apa, cafea, o sticlă din cupajul realizat.

Mar 17 / 19:00

Preturi

350RON/participant

Carne Diem. Totul despre Vită – curs 3 H

Acest atelier este despre carnea de vită - vei învăța despre felurile de carne de vita (specii și utilizări), ce înseamnă gradul de marmorare; carne maturată versus carne proaspătă. Vei învăța aplicat despre tipuri de gătire: tartar, slow-cooked, steak; cut-uri de vită și temperaturile de gătire pentru steak. Ce gătești: 

  • Tartar de Vită
  • Steak din mușchi de vită (T-bone / Tomahawk) si Skirt steak cu piure de cartofi cu trufe, sos brun și sparanghel. 
  • Gulaș (tehnica slow cooking)
Include: apă, ceai, cafea, un pahar de vin • Instructor curs: Chef Catalin Constantin • Durata: 3 ore • Limba: română

Mar 12 / 14:00

Preturi

490RON/participant

Arata mai multe cursuri anterioare