Pentru Adulti

Urmatoarele cursuri & events

Nu există rezultate

Cursuri anterioare

Latin Street Food (South America vs Europe)

Se încinge atmosfera, papilele se topesc de poftă și bucuria e cu efect imediat. Acum, cine are sânge latin?

  • Frigănele sărate de cod, salsa de ananas - Spania
  • Tacos - Mexic 
  • Pui Piri piri- Portugalia
  • Mușchi de vită la grătar, sos chimichurri - Argentina

♥ Poti darui acest curs - iti pregatim un card personalizat.

Include apă, ceai, cafea, un pahar de vin, rețete (email). • Instructor curs: Chef Constantin Turculeț • Durata: 3 ore • Limba: română

Jul 19 / 14:00

Preturi

345RON/participant
165RON/invitat

Osaka Street Food & beer pairing – curs în grădină

Descoperi gusturi noi și delicioasa bucătărie ‘de stradă’ japoneză pe care o facem ușor de replicat și acasă - tips & tricks: ce ingrediente și de unde le găsești. Facem și o asociere de beri artizanale românești pentru că merg de minune. Cursul va avea loc în grădină.

  • Okonomiyaki (traducere: ‘gătit cum vă place’ - clătită sărată japoneză)
  • Home-made Gyoza (moi la interior, crocanți la exterior, aceștia sunt colțunașii japonezi omniprezenți în Japonia, de la street-food și până la fine-dining

 

*** Cursul Xpress = scurt, fun, concentrat pe un anume subiect, predat în 1h.30minute (de gătit). Spre deosebire de cursurile obisnuite de 3 ore, un curs express urmărește un singur subiect și este perfect pentru deconectarea ‘after-work’.

♥ Poti darui acest curs - iti pregatim un card personalizat.

 

Include apă, ceai, cafea, asociere de beri craft românești, rețete (email). • Instructor curs: Chef Cătălin Constantin • Durata: 1h.30min (de gătit) ore • Limba: română

Jun 26 / 18:00

Preturi

200RON/participant

Cook like a Greek: Mezedes cu Lady Chef Evanthia Zisi (Amvrosia Restaurant)

La acest atelier gătești cu o grecoaică ce iubește să împărtășească (aproape) tot ce știe. De la Lady Chef Evanthia înveți să gătești autentic 8 mezze delicioase ‘to share’. Cursul are loc în grădină, acasă la Chef (adică la restaurantul Amvrosia)

  • Ardei kapia umpluți cu feta
  • Tzatziki
  • Salată de vinete cu feta
  • Haloumi grill
  • Bougiourdi
  • Souvlaki
  • Fava (pastă de linte)
  • Salată grecească

♥ Poti darui acest curs - iti pregatim un card personalizat.

Include apă, ceai, cafea, rețete (email). • Locația cursului: Amvrosia Restaurant ( Strada Drumul Bisericii 11) • Instructor curs: Chef Evanthia Zisi (Amvrosia Restaurant) • Durata: 2 ore • Limba: română

Jun 25 / 19:00

Preturi

325RON/participant

Mușchiul de Vită & craft beer pairing (xpress 1h30min.) – curs în grădină

La tigaie (pan seared) versus sous vide. La atelierul de vită vei învăța secretele unui mușchi de vită perfect de fiecare dată și 3 feluri în care poți să-l prepari. Cursul se desfășoară în grădină.

  • Carpaccio de Vită
  • Vita tataki (pan seared) / sos ponzu / chipsuri de păstârnac / ceapă verde caramelizată / salsa
  • Mușchi de vită (sous vide) / sos de cafea / gnocchi cu păstârnac
  • Înghețată cu cafea & păstârnac

*** Cursul Express = scurt, fun, concentrat pe un anume subiect, predat în 1h.30minute (de gătit). Spre deosebire de cursurile obisnuite de 3 ore, un curs express urmărește un singur subiect și este perfect pentru deconectarea ‘after-work’.

♥ Poti darui acest curs - iti pregatim un card personalizat.

Include apă, ceai, cafea, asociere de beri craft românești, rețete (email). • Instructor curs: Chef Constantin Turculeț • Durata: 1h30minute (de gătit) • Limba: română

Jun 25 / 18:30

Preturi

250RON/participant

Le Soufflé (dulce și sărat) – curs în grădină

Cândva, sufleul era considerat prima donna lumii culinare. Una cu toane bune - fabuloasă când se umfla înalt peste buza vasului- dar mai des cu nazuri și bosumflări de stătea turtită în pahar. Dulce sau sărat, souffle-ul a rămas un clasic potrivit pentru orice masă a zilei, cu un pahar la fel de țâfnos de șampanie. Ce gătești la atelier: 

  • Souffle de brânză & salată cu mere, nuci și rodii
  • Soufflé de pește & spanac sotat în unt / rosii concase / sos de ardei cu măsline
  • Soufflé de vișine & înghețată de vanilie

♥ Poti darui acest curs - iti pregatim un card personalizat.

Include apă, ceai, cafea, vin spumant, rețete (email). • Instructor curs: Chef Constantin Turculeț • Durata: 2 ore • Limba: română

Jun 23 / 18:30

Preturi

200RON/participant

Atelier de Cozonaci (4 ore)

Fie ca îi spunem babka (moldovenii îi spun chiar "babe"), kokosh, panettone, Colomba Pasquale sau la sud de Dunăre kozunak, cozonacul și-a făcut loc pe mesele festive ale românilor parcă dintotdeauna. Și pentru că nu ne-am putut vedea de Paște, iar aceasta brioșă plină de nucă și cacao nu are anotimp, acum e un moment bun să înveți să faci un cozonac extraordinar. 

* Fiecare participant va realiza un cozonac de luat acasă.

Include un cozonac/participant, apă, ceai, cafea, gustare, rețete (email). • Instructor curs: Chef Cătălin Constantin • Durata: 4 ore • Limba: română

Jun 22 / 17:00

Preturi

300RON/participant

Arata mai multe cursuri anterioare