
Thai Fish – curs de gătit 3H
Despre peștele gătit lejer, cu acel ‘je ne sais quoi’ născut din combinația de arome specifică Thailandei. Ce gătești:
- Thai fish curry cu orez basmati
- Mango sticky rice
Despre peștele gătit lejer, cu acel ‘je ne sais quoi’ născut din combinația de arome specifică Thailandei. Ce gătești:
Cineva a spus “stăpânești oul, stăpânești bucătăria! “ Un curs esențial cu și despre cele mai cunoscute și delicioase metode de a găti oul like a pro.
Despre pește și fructe de mare gătite rapid și delicios. Fresh & chic ! Ce gătești:
O poveste veche de când lumea, un aliment în memoria ancestrală, adus astazi la nivel de măiestrie și arta. Învață de la un pasionat fără margini, brutar cu experiență și răbdare, despre painea artizanală cu maia. Nivelul de dificultate al cursului e mediu. Deci, fiti curajosi!
Ce include atelierul:
Cum ar fi să ai propriul tău vin, creat chiar de tine ?
La atelierul de cupaje vei degusta și cunoaște câteva varietăți de vin pentru ca mai apoi să compui un cupaj pe gustul tău. Vei fi ghidat pas cu pas de către sommelier până la îmbutelierea sticlei pe care o poți lua acasă. Red Bordeaux, Chianti, Côtes du Rhône, Porto sunt unele dintre cele mai cunoscute vinuri, de fapt cupaje de vin - tehnica cupajarii (wine blending) este una înnobilată de timp, folosită de sute de ani.
Experiența este completată de o selecție de gustări create de Chef. Această activitate este ideală pentru a fi împărtășită cu prietenii.
Ce include atelierul de cupaje:
Acest atelier este despre carnea de vită - vei învăța despre felurile de carne de vita (specii și utilizări), ce înseamnă gradul de marmorare; carne maturată versus carne proaspătă. Vei învăța aplicat despre tipuri de gătire: tartar, slow-cooked, steak; cut-uri de vită și temperaturile de gătire pentru steak. Ce gătești: